Siirry sisältöön

YSI Innovaatio­kilpailun voittajat julistettu

08.05.2017 | OuluUutiset

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja Oulun yliopisto käynnistivät huhtikuussa innovaatiokilpailun, jossa haettiin yritysten tai yksityishenkilöiden ideoita ja ratkaisuja tulevaisuuden sairaalaan, erityisesti Lasten ja naisten sairaalapalveluihin sekä sairaala-apteekin palveluihin liittyen. Kilpailuun saapui kymmeniä hakemuksia, joiden joukosta laaja asiantuntijaryhmä valitsi parhaat ratkaisuehdotukset.

Voittajayritykset/henkilöt ovat Diske Oy Kuopiosta, Coach4Pro Oy Espoosta, Lääketietokeskus Oy Helsingistä, Exiops Oy Oulusta, Tarja Kela PPSHP:ltä, Deltabit Oy Tampereelta, ja VMP-interior Oy Raumalta.

Parhaat ratkaisut pääsevät mukaan ainutlaatuiseen sairaalapalveluiden yhteiskehittämisen prosessiin yhdessä ammattilaisten ja sidosryhmien kanssa.

Kilpailun järjesti 6Aika-strategiaan kuuluva YSI Yliopistosairaalat innovaatioalustana -hanke, jossa toteuttajina ovat Oulun yliopisto, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Turun yliopisto, Turku Science Park Oy ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri.

Lisätietoja innovaatiokilpailusta ja YSI-hankkeesta:
Pauliina Hyrkäs, Projektipäällikkö, PPSHP, pauliina.hyrkas@ppshp.fi, p. 0405046180

Yliopistosairaalat innovaatioalustana -hanke on osa kuutoskaupunkien yhteistä 6Aika-strategiaan, jonka yksi keskeinen ajatus on kehittää yhteistyössä uudenlaisia palvelukokonaisuuksia ja -innovaatioita kaupunkeihin.