Siirry sisältöön

Viimeinen DOB-valmennus­kurssi käynnistyy 21.8.

Viimeinen Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennuskurssi tullaan järjestämään Espoon Leppävaarassa. Valmennukseen haetaan nyt kuutta yritystä, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan data-analytiikan ja palvelumuotoilun osaksi omaa tuotekehitystään sekä innovointiprosessiaan.

Valmennuskurssi alkaa Leppävaarassa 21.8.2017 ja päättyy 23.11.2017. Valmennuksessa opiskellaan ja harjoitellaan analytiikkaa ja palvelumuotoilua ensin yhdessä, jonka jälkeen yritys pääsee soveltamaan taitoja omassa projektissaan yhdessä asiakkaansa ja kumppaniensa kanssa.  

“Hyödyllisintä valmennuksessa oli päästä tekemään palvelumuotoilua ammattilaisten opastuksella ja ohjauksessa. Miten tehdä palvelumuotoilua käytännössä ja miten hyödyntää työkaluja. Data-analytiikka tuo puolestaan eväitä strategiatyöhömme ja auttaa valitsemaan oikeat projektit projektisalkkuumme”, kommentoi ensimmäiselle valmennuskurssille osallistunut toimitusjohtaja Teppo Kattilakoski Granite Partners Oy:stä.

Edellytyksenä osallistumiselle on, että analytiikan koulutettavalla on riittävät perustiedot omaksua analytiikan menetelmät ja työkalut. Toinen edellytys on, että hakijalla on case-projekti, jossa soveltaa taitoja.

Valmennus on yritykselle maksuton.

Ilmoittaudu mukaan Leppävaaran valmennukseen viimeistään 9.6.

Lisätiedot

Ilmoittautuminen

Hanke on osa 6Aika-strategiaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.