Siirry sisältöön

Valmennus: Datasta oivalluksia ja bisnestä

23.11.2016 | UutisetVantaa

dob-logoTikkurilan Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennukseen haetaan nyt yhdeksää yritystä, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan data-analytiikan ja palvelumuotoilun osaksi omaa tuotekehitystään sekä innovointiprosessiaan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16. joulukuuta:
https://fi.surveymonkey.com/r/CTQRVQ5

Valmennuskurssi alkaa Tikkurilassa 15.2.2017 ja päättyy toukokuun loppuun mennessä. Valmennuksessa opiskellaan ja harjoitellaan analytiikkaa ja palvelumuotoilua ensin yhdessä, jonka jälkeen yritys pääsee soveltamaan taitoja omassa projektissaan yhdessä asiakkaansa ja kumppaniensa kanssa.

Edellytyksenä osallistumiselle on, että analytiikan koulutettavalla on riittävät perustiedot omaksua analytiikan menetelmät ja työkalut. Toinen edellytys on, että hakijalla on case-projekti, jossa soveltaa taitoja. Valmennus on yritykselle maksuton.

Hankkeen viimeinen koulutus järjestetään syksyllä 2017 Espoon Leppävaarassa. Haku avataan 12.5.2017.

Hanke on osa Suomen kuuden suurimman kaupungin yhteistä 6Aika-strategiaa, jossa kehitetään avoimempia ja älykkäämpiä palveluita. Tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. Kuutoskaupungit ovat Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu ja Turku.

Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Oy:ltä.

https://coss.fi/projektit/dob/