Siirry sisältöön

Työllisyyttä voi edistää toisin

16.09.2016 | TampereUutiset

Mitä tehdä, jotta työt ja tekijät kohtaavat nykyistä paremmin?

Työllisyysfoorumin 16.9. pääpuhuja yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki MINDistä haastaa miettimään asioita luovasti. Foorumin työpajoissa Treamer Oy:n Miikka Mäkitalo esittelee uutta mobiilisovellusta, jossa työn teettäjä ja tekijät kohtaavat Tinderin tapaan. Lisäksi työpajoissa suunnistetaan digimaailmassa ja testataan osallistamisen menetelmiä.

– On nykypäivää ottaa asiakkaat ja henkilöstö mukaan palvelujen kehittämiseen, kertoo yliopettaja Ulla-Maija Koivula Tampereen ammattikorkeakoulusta.

– Hankkeessamme ja Tampereen kaupungilla on tahtotila kehittää palveluja yhteistyössä myös työnantajien ja palvelujen tuottajien kanssa, lisää vastaava projektityöntekijä Arja Kemppainen Tampereen kaupungilta.

Työllisyysfoorumi kokoaa työllisyydenhoidon ammattilaiset Tampereelle. Foorumin järjestää TUTTU (Tulevaisuuspajalta Työhön Tuetusti) 6Aika Tampereen osahanke. ESR-rahoitteinen hanke jatkuu 31.12.2017 saakka, ja sitä toteuttavat Tampereen ja Turun kaupunki sekä Tampereen ja Turun ammattikorkeakoulu.

Aika: pe 16.9.2016 klo 9.00–15.45
Paikka: Scandic Hotel Rosendahl, Tampere

Työllisyysfoorumin ohjelma: www.tyollisyysportti.fi/tyollisyydenhoidon-ammattilaisil/tyollisyysfoorumi/

Lisätietoja:
Arja Kemppainen, arja.kemppainen(at)tampere.fi, p. 040 806 3615, TUTTU- 6Aika – Tampereen osahanke, Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut
Katja Kumpulainen, katja.kumpulainen(at)tampere.fi, p. 040 806 3612, TUTTU- 6Aika – Tampereen osahanke, Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut