Siirry sisältöön

Tule kehittämään uutta: Turku Future Hackathon 29.9.-1.10.17

24.08.2017 | TurkuUutiset

Millainen on tulevaisuuden elävä kaupunginosa? Tule mukaan 29.9.-1.10.2017 ideoimaan ja kehittämään Turun kampus- ja tiedepuistoalueelle uusia innovaatioita! Turun kaupunki järjestää yhdessä Elisa Oyj:n, Turku Science Park Oy:n ja Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n kanssa innovaatiokilpailun eli hackathonin. Kilpailussa haetaan sovelluksia tai sovelluskonsepteja kampusalueen ihmisten ja yritysten hyväksi.

Kilpailuhaaste: Miten sinun tiimisi lähtisi edistämään Turun kampus- ja tiedepuiston alueen elävyyttä ja viihtyisyyttä kohentavia palveluja, kiinnostavia viihtymispaikkoja ja/tai fiksua liikkumista?

Ratkaisusi voi olla muodoltaan esimerkiksi sovellus, idea, konsepti, liiketoimintasuunnitelma, dokumentoituna siten, että sitä voidaan esitellä edelleen. Parhaat kilpailutyöt palkitaan yhteensä 8000 eurolla.

Turun kaupunki avaa kilpailua varten Turun kampus- ja tiedepuiston alueen 3D-kaupunkimallin, jota tulee hyödyntää kilpailutyössä. Lisäksi kilpailussa voi hyödyntää kaikkia mahdollisia tietolähteitä ja tarjolla olevaa avointa dataa.

Lue lisää ja ilmoittaudu Turku Future Hackathoniin täällä.