Siirry sisältöön

Tule ratko­maan työlli­syyteen ja koulutuk­seen liittyviä haasteita

13.02.2017 | 6AikaUutiset
ESR

Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan kaupunkien yhteisiä 6Aika-hankkeita. Etsimme ratkaisuja työllisyyteen ja koulutukseen liittyviin haasteisiin kuutoskaupungeissa.

Tarkemmin haku liittyy seuraaviin teemoihin:

  • nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllisyyden edistäminen
  • siirtymävaiheita ja koulutuksellista tasa-arvoa tukevien palveluiden parantaminen
  • kasvu- ja rakennemuutosalojen koulutuksen tarjonnan ja laadun parantaminen

ESR-haku on auki 15.2.–12.4.2017.

Hakuinfossa 13.2. esittelemme tarkemmin ESR-haun painopisteitä, 6Aika-strategian sisältöjä ja hankehakemuksen keskeisiä sisältöjä. Tutustu esitysmateriaaleihin: kuutoskaupunkien esitys ja Ely-keskuksen Jukka Anttilan esitys.

Hankeideoista kannattaa olla ensin yhteydessä kuutokaupunkeihin. Tutustu hakuilmoitukseen ja hakijan ohjeeseen, joista saat lisätietoa käytännön kysymyksiin.

Varsinaiset hakemukset jätetään deadlineen mennessä EURA 2014 -järjestelmässä osoitteessa www.eura2014.fi.

Kuka voi hakea?

Rahoitettavaksi haetaan pilotti- ja kokeiluhankkeita, jotka rakentavat konkreettista yhteistyötä kuutoskaupunkien (Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa) välille.

Hakijoina voivat olla mm. tutkimus- ja koulutusorganisaatiot, alueelliset kehittämisorganisaatiot, kunnat ja muut julkisyhteisöt, yhdistykset sekä osuuskunnat.

Jokaisessa hankehakemuksessa hakijoina pitää olla toimijoita vähintään kahden eri kuutoskaupungin alueelta.

Yhteistyöllä parempia ja älykkäämpiä kaupunkeja
Suomen kuuden suurimman kaupungin yhteinen 6Aika-strategia tekee kaupungeista älykkäämpiä ja kaupunkilaisten arjesta parempaa. Lähes 100 miljoonan euron ohjelmakokonaisuudessa ratkotaan joka kolmatta suomalaista koskettavia ongelmia ja haasteita. 6Aika on kaupunkikehittämisen strategia, joka rakentuu Suomen kuuden suurimman kaupungin yhteistyölle. Tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja.

Lisätietoja: 6aika.fi/hankehaku