Siirry sisältöön

Päättynyt: Kasvun ekosysteemit 2 – kasvuohjelmien digitaaliset sisällöt

Kuva: Pixabay

Kasvun ekosysteemit 2 – kasvuohjelmien digitaaliset sisällöt -hanke tukee kasvuyritysten liiketoimintaa ja osaamista. Hanke jakaa kuutoskaupunkien parhaita kasvuohjelmasisältöjä digitaalisessa muodossa kansallista hyödyntämistä varten.

Hanketta edeltäneessä Kasvun ekosysteemit -hankkeessa kartoitettiin ja pilotoitiin erilaisia kasvuohjelmia Suomen kuuden suurimman kaupungin yhteistyönä. Yritysten on hankalaa hyödyntää kasvuohjelmia täysimääräisesti, sillä joka kaupungilla on omat ohjelmansa ja ne vaativat usein yrittäjiltä ainakin jonkinasteista fyysistä läsnäoloa.

Hankkeessa kootaan tieto tarjolla olevista kasvuohjelmasisällöistä ja tehdään alusta tiedon jakamista varten. Lisäksi muodostetaan toimintamalli kasvuohjelmien digitaalisten sisältöjen pilotointia varten. Hanke pilotoi myös kasvuohjelmasisältöjen digitaalista tuottamista yhdessä kasvuyritysten kanssa. Jakamisen mallia markkinoidaan ja levitetään muihin kaupunkeihin.

Kasvuyritykset pääsevät hyödyntämään entistä laajempaa ja laadukkaampaa, eri alueiden vahvuuksiin perustuvaa kasvuohjelmatarjontaa, joka on digitaalisessa muodossa. Yritykset löytävät helpommin tarvittavat palvelut ja asiantuntijat, jotka sopivat niiden tilanteeseen ja elinkaaren vaiheeseen. Yrityksille avautuu myös uudenlaisia mahdollisuuksia verkostoitua oman alueensa ulkopuolelle.

Hankkeessa mukana: Turku Science Park (päätoteuttaja), Oulun kaupunki/BusinessOulu -liikelaitos, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere

Kesto: 1.7.2021-30.6.2022
Budjetti: 299 145 euroa
Twitter: @growthecosystem

Lisätietoja:
Sami Uusitalo
asiantuntija
Turku Science Park
sami.uusitalo(at)turkubusinessregion.com
puh. 050 434 1811

Osahankkeiden projektipäälliköt:
Business Oulu: hannu.j.hiltunen(at)businessoulu.com
Business Tampere: tommi.uitti(at)businesstampere.com

Tutustu Kasvun ekosysteemit 2 – kasvuohjelmien digitaaliset sisällöt -hankkeen tuloksiin