Siirry sisältöön

Nopeiden kokeilujen tarjouskilpailu auki: uusia liikkumisratkaisuja Jätkäsaareen

27.03.2018 | HelsinkiUutiset

Kuva: Pertti Nisonen

Forum Virium Helsinki etsii uusia liikkumispalveluja ja -ratkaisuja Jätkäsaaren matkailijoiden tarpeisiin nopeilla kokeiluilla. Tarjouspyyntö on avoinna 4.5.2018 asti.

Kokeilut ovat osa Perille asti -hanketta, jossa haetaan uudenlaisia liikkumisen palveluja ja ratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkävijöiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Nyt avautunut tarjouspyyntö keskittyy Helsingissä Jätkäsaaren matkailijoiden liikkumiseen.

Nopeita kokeiluja matkailijoiden tarpeisiin

Avoimella tarjouspyynnöllä haetaan kahdesta viiteen nopeaa kokeilua. Yhden kokeilun hinta on enintään 10 000 euroa ja kokeiluhankintojen arvo yhteensä enintään 45 000 euroa.

Tarjouspyynnöllä etsitään kokeiluja, jotka tarjoavat ratkaisuja matkailijoiden liikkumisen ongelmiin ja parantavat matkailun kannalta kiinnostavien kohteiden saavutettavuutta. Kokeilujen toivottu sisältö ja muoto on kuvattu tarjouspyynnössä, joka löytyy alta.

Tarjouspyyntö on suunnattu uudenlaisia liikkumispalveluja ja -ratkaisuja tarjoaville yrityksille ja muille toimijoille. Useampi toimija voi myös yhdessä tarjota kokeilua.

Perille asti -hankkeen asiantuntijaraati valitsee kokeilut. Kokeilut käynnistyvät kesällä ja yksittäisen kokeilun kesto on korkeintaan viisi kuukautta.

Jätkäsaaren kokeilu- ja kehittämisalusta tarjoaa yrityksille konkreettisen kokeiluympäristön uusien palvelujen ja tuotteiden testaamiseen. Matkailijoiden kanssa kokeiltavista palveluista saadaan aitoa käyttäjäpalautetta, oppeja ja käytännön kokemuksia. Forum Virium Helsinki auttaa kokeilujen toteuttamisessa ja tarjoaa yhteistyöverkostonsa kokeilijoiden käyttöön. Kokeiluista viestitään Forum Virium Helsingin kanavissa.

Kokeilua tarjotaan Forum Virium Helsingin sähköisellä lomakkeella. Tarjouspyyntö ja -lomake löytyvät Forum Virium Helsingin verkkosivuilta osoitteesta https://forumvirium.fi/perille-asti-kokeilut-2018/

Lisätietoja
Lisätietoja antavat Perille asti -hankkeen projektipäällikkö Janne Rinne, janne.rinne(at)forumvirium.fi, puh. 040 682 0050 (ei tavoitettavissa 9.-13.4.2018) sekä projektisuunnittelija Ville Nousiainen, ville.nousiainen(at)forumvirium.fi, puh. 040 646 4442.

Tarjouspyyntöön liittyen järjestetään infotilaisuus 6.4.2018 klo 9.00-10.00 Clarion Hotel Helsingissä.

Perille asti -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan vuosina 2017-2019.