Näyttämöt ja kasvunpajat

06.02.2017

Näyttämöt ja kasvunpajat -hankkeen tavoitteena on kehittää ja testata uusi malli korkeakoulutettujen osaajien työllisyyden parantamiseksi sekä yritysten kasvuhaasteiden ratkaisemiseksi. Osaajille tarjotaan näytön paikkoja ja yrityksille apua liiketoimintansa kehittämiseen.

Kohderyhmänä ovat kokeneet ja osaavat korkeakoulutetut työnhakijat, oppilaitoksista valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat sekä mikro- ja PK-yritykset. Kohderyhmään kuuluvat henkilöt kehittävät ja toteuttavat yhdessä ratkaisuja yritysten erilaisiin kasvuhaasteisiin.

”Odotamme, että osaavien työnhakijoiden ja opiskelijoiden kohtaamisissa syntyy uudenlaista yhdessä tekemisen ja oppimisen kulttuuria. Oppilaitokset kehittävät uusia tapoja tehdä yhteistyötä opiskelijoiden, työnhakijoiden ja yritysten kanssa. Tämän tuloksena syntyy monipuolisia ja laaja-alaisia ideoita yritysten haasteiden ratkaisemiseksi”, kertoo vastaava projektityöntekijä Mari Sipilä Tampereen kaupungilta.

”Hanke tarjoaa uusia keinoja työnhakijoille ja opiskelijoille päästä näyttämään osaamistaan yrityksille ja tätä kautta parantamaan työllistymismahdollisuuksiaan”, Sipilä jatkaa.

Näyttämöt ja kasvunpajat -hankkeessa ovat mukana Tampereen kaupunki, Tampereen ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu, Metropolia ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto ja Turku Science Park.

Hankkeen verkkosivut avataan helmikuun 2017 loppuun mennessä: kasvunpajat.fi

Budjetti: 899 102 €
Kesto: 1.9.2016–31.12.2018

Lisätietoa:

Mari Sipilä
Vastaava projektityöntekijä
Puh. 040 195 1924
mari.sipila(at)tampere.fi

Jarmo Rintamäki
Yritysasiantuntija
Puh. 040 558 6194
jarmo.rintamaki(at)tampere.fi

Jaa artikkeli