Siirry sisältöön

Kehityskohteena ammatti­oppilaitos, joka on aina auki

Kuva: Pexels

Nyt joulukuussa alkoi 6Aika-hanke Aina avoin ammatillinen oppilaitos. ”Hankkeessa kehitetään 365/12-malli oppilaitoksesta, jossa opiskelu on aina mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta”, projektipäällikkö Anu Parantainen Turun kaupungilta kertoo.

365/12-mallin kehittämisessä tavoitteena on entistä nopeampi opiskelu ja työelämään siirtyminen sekä mahdollisuus reagoida erilaisiin tilanteisiin entistä helpommin. Lisäksi tavoitteena on uusien innovaatioiden ja liiketoimintaideoiden syntyminen yritysyhteistyönä.

Aina avoin ammatillinen oppilaitos -hankkeessa kehitetään erilaisia fyysisiä ja virtuaalisia oppimisympäristöjä, joissa opiskelijat ja työelämä kohtaavat entistä helpommin, ja joissa oppiminen on sujuva, opiskelijan henkilökohtaisten suunnitelmien mukainen jatkumo.

Hanke kestää toukokuun loppuun 2020. Sen päätoteuttaja on Turun kaupunki, osatoteuttajina ovat Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu sekä Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia. Hankkeen budjetti on 1 000 001 euroa.

Lue lisää Aina avoin ammatillinen oppilaitos – 365/12-hankkeesta


Lisätietoja:
Anu Parantainen
projektipäällikkö
Turun kaupunki
puh. 044 907 3475, anu.parantainen(at)turku.fi