Siirry sisältöön

Kaupunkikehittäjä, ilmoittaudu syksyn Verkko-Olkkareihin!

01.10.2020 | 6AikaUutiset

Kuva: Chris Montgomery, Unsplash

6Aika-verkoston syysperinteeksi muodostuneet Olkkari-tapahtumat jatkuvat verkossa. Loka- ja marraskuussa kutsumme kaikki kaupunkikehittämisen asiantuntijat ympäri Suomen jakamaan osaamistaan ja keskustelemaan kolmen aihepiirin ympärille.

Ensin etäfasilitointi haltuun

Syksyn ensimmäisessä Verkko-Olkkarissa syvennytään verkkotyöpajojen järjestämiseen asiantuntijoiden opastuksella. Aihetta käsitellään kahdessa erillisessä osassa 6.10. ja 8.10. Ammattifasilitaattoreiden vetämissä työpajoissa paneudutaan ensin onnistuneen verkkotyöpajan teoriaan. Toisessa kokoontumisessa harjoitellaan aiemmin opittua käytännössä.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan etäfasilitointia koskevaan Verkko-Olkkariin.

Vinkkejä hankkeiden vaikuttavuuteen ja kehittämiseen yritysten kanssa

Toisessa Verkko-Olkkarissa 2.11. paneudutaan innovaatiohankkeiden vaikuttavuuteen ja tulosten juurtumiseen. Verkko-Olkkarissa esitellään kolmen 6Aika-hankkeen kokemuksia ja tutustutaan siihen, miten niissä on panostettu toiminnan vaikuttavuuteen.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan hankkeen vaikuttavuutta käsittelevään Verkko-Olkkariin.

Yhteistyö yritysten kanssa on 6Aika-hankkeissa keskeisenä elementtinä. Kolmannessa Verkko-Olkkarissa 16.11. tutustutaan siihen, miten ja millaisilla menetelmillä kehittämistyötä on tehty yritysten kanssa. Esillä on esimerkit terveydenhuollon, opetuksen ja kaupunkilogistiikan aloilta.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu kehittämisyhteistyötä yritysten kanssa käsittelevään Verkko-Olkkariin.