Vantaa

Vantaa: avoimesti yhteistyössä

Vantaa haluaa olla mukana älykkäiden kaupunkien kehittämisessä. 6Aika tuo Vantaalla yhteen yritykset, oppilaitokset ja muut toimijat. Vantaan hankkeiden kärkinä ovat innovatiivisuus, avoimuus ja vahva yhdessä tekemisen tahto. 6Aika tarkoittaa Vantaalla uuden kokeilua ja uudenlaista kaupungissa tai kaupungin kanssa tapahtuvaa kehittämistä.

Vantaalla kehitetään elinvoimaa ja luodaan työpaikkoja. Digitalisaation mahdollisuudet halutaan hyödyntää tehokkaasti ja ratkoa kaupunkien nykyajan haasteita esimerkiksi kiertotalouden avulla. Vantaan kaupungin toimintaperiaate on läpinäkyvyys. Siksi kaupunki kehittää toimintatapojaan ja välineitään osallistaviksi ja avoimiksi. Nopeasti kasvavalle ja elinvoimaiselle Vantaalle on tärkeätä varmistaa alueella toimivien kilpailukyvyn vahvistaminen. 6Aika-hankkeet tuovat tähän ajantasaista osaamista ja tukevat kaupungin strategiaa.

Lue lisää Vantaan 6Aika-toiminnasta kaupungin sivuilta.


Mariliinu Ahlström
Projektipäällikkö
mariliinu.ahlstrom(at) vantaa.fi
puh. 0400 337 924

 

05.02.2019

Lähes kaikki yritykset voivat hyötyä robotiikan käyttöönotosta. Suomeen tarvittaisiin myös lisää robotteja valmistavia yrityksiä.

LUE LISÄÄ »
28.01.2019

Perille asti -hanke etsii yrityksiltä uusia liikkumisen ratkaisuja kevään ja kesän kokeiluihin Espoon Rantaraitille ja saaristoon, Vantaan matkailukohteisiin ja Aviapoliksen alueelle sekä asukkaiden liikkumiseen Helsingin Jätkäsaaressa.

LUE LISÄÄ »
08.01.2019

Konsultaatioihin voi ilmoittautua paikallisen projektipäällikön kautta. Metropolia julkaisi myös koulutusmateriaalia yrityksille.

LUE LISÄÄ »
20.12.2018

Haastepajoissa työnhakijat ratkovat yritysten tarpeita esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisen, tuote- ja palvelukehityksen sekä myynnin ja markkinoinnin saralla.

LUE LISÄÄ »
11.12.2018

Tavoitteena on tuottaa uutta liiketoimintaa yrityksille ja edistää kasvuhakuisten yritysten kiinnittymistä niiden tarpeita tukeviin verkostoihin ja innovaatioekosysteemeihin.

LUE LISÄÄ »
03.12.2018

Yli 40 oppimispelin lisäksi EduDigi kehitti innovaatioalustaa oppimispelialalle ja palvelumalleja yhteiskehittämistä varten.

LUE LISÄÄ »
08.11.2018

Jos yritysten ja julkisen sektorin yhteistyö palvelujen kehittämisessä saadaan kasvuun, näkyy se pidemmällä tähtäimellä kasvuna myös yritysten liikevaihdossa.

LUE LISÄÄ »
05.11.2018

Uusi 6Aika-hanke Virtual Writers’ Room kouluttaa nuoria käsikirjoittajia ryhmä- ja sarjakirjoittamisessa. Hankkeen aikana kehitetään Virtual Writers´ Room -menetelmää, jolla käsikirjoittajaryhmien perinteinen writers´ room -työskentely viedään virtuaaliseen tilaan.

LUE LISÄÄ »
30.10.2018

Uusi llmastoviisaat taloyhtiöt -hanke testaa ja kehittää ratkaisuja, joilla taloyhtiöt toimivat energiatehokkaammin ja vie taloyhtiöihin lisää tietoa energiansäästön toimenpiteistä.

LUE LISÄÄ »
25.09.2018

Kokeilun tavoitteena on tuottaa nuoria aidosti puhuttelevaa mediasisältöä ja rohkaista heitä hakemaan lisää tietoa yrittäjyydestä. Chatfiction-kokeilun takana on Vantaan kaupungin osatoteutus 6Aika Avoimet innovaatioalustat -kärkihankkeessa.

LUE LISÄÄ »
Jaa artikkeli