Turku

6Aika osa Turun kaupungin strategiaa ja kaupunkikehittämistä

Turussa 6Aika-hankkeet on kytketty kaupungin strategiaan sekä kilpailukyky- ja hyvinvointiohjelmiin. Hankkeet liittyvät kaupungissa jo käynnissä oleviin tai käynnistyviin kehittämishakkeisiin, kuten monikanavainen asiakaspalvelu ja osallisuusohjelma (avoin osallisuus ja asiakkuus), tiedolla johtaminen yhteistyössä korkeakoulujen kehittäjien kanssa ja Skanssin asuinalueen rakentaminen älykkääksi kaupunkiympäristöksi (avoimet innovaatioalustat) sekä kaupunkitiedon avaaminen kehittäjien ja elinkeinoelämän käyttöön (avoin data ja rajapinnat).

Lue lisää Turun 6Aika-toiminnasta kaupungin sivuilta.

 


Anna-Mari Sopenlehto-Jokinen
Asiantuntija
anna-mari.sopenlehto­ (at) turku.fi
puh. 050 559 0239

08.01.2019

Konsultaatioihin voi ilmoittautua paikallisen projektipäällikön kautta. Metropolia julkaisi myös koulutusmateriaalia yrityksille.

LUE LISÄÄ »
20.12.2018

Haastepajoissa työnhakijat ratkovat yritysten tarpeita esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisen, tuote- ja palvelukehityksen sekä myynnin ja markkinoinnin saralla.

LUE LISÄÄ »
17.12.2018

Hankkeessa mukana olleet yritykset oppivat ymmärtämään kiertotalouden ja cleantechin liiketoimintamahdollisuuksia omassa toimintakentässään.

LUE LISÄÄ »
17.12.2018

Riitta astuu ohjausryhmän puikkoihin ensi vuoden alusta.

LUE LISÄÄ »
11.12.2018

Tavoitteena on tuottaa uutta liiketoimintaa yrityksille ja edistää kasvuhakuisten yritysten kiinnittymistä niiden tarpeita tukeviin verkostoihin ja innovaatioekosysteemeihin.

LUE LISÄÄ »
19.11.2018

Älykäs kaupunkivesiliikenne pohjusti autonomisen matkustajalautan käyttöönottoa lähitulevaisuudessa. Hankkeessa selvitettiin lautan toteuttamisen ja operoinnin kannalta oleellisia kysymyksiä ja tehtiin käytännön kokeiluja.

LUE LISÄÄ »
09.11.2018

Valmennukset painottuvat Oulun seudulla painettavaan elektroniikkaan, Turussa meriteollisuuteen ja terveysteknologiaan. Tampereen seudulla valmennuksia tehdään digitaalisesta tuotekehityksestä ja valmistuksesta, 3D-tulostamisesta sekä palvelurobotiikasta

LUE LISÄÄ »
10.10.2018

CircVol vauhdittaa kiertotalouden mukaista liiketoimintaa. Hankkeessa haetaan ratkaisuja tehdasteollisuuden jätteiden ja kaupunkien kaivannaistoiminnasta jäävien maamassojen uudelleenkäyttöä varten.

LUE LISÄÄ »
17.09.2018

Kuutoskaupungit tarttuvat yksissä tuumin osaamisen haasteisiin, joita digitalisaatio tuo työnhakijoille. Uusi Digipore-hanke kehittää työnhakijoiden osaamista osa-alueilla, jotka liittyvät yritysten tarpeisiin.

LUE LISÄÄ »
12.09.2018

Robotiikka tuo haasteita erityisesti pk-yrityksille logistiikan ja tuotannon aloilla. ROBOREEL-hanke lisää näiden yritysten osaamista ja liiketoimintamahdollisuuksia esimerkiksi järjestämällä valmennuksia robotiikasta.

LUE LISÄÄ »
Jaa artikkeli