Turku

6Aika osa Turun kaupungin strategiaa ja kaupunkikehittämistä

Turussa 6Aika-hankkeet on kytketty kaupungin strategiaan sekä kilpailukyky- ja hyvinvointiohjelmiin. Hankkeet liittyvät kaupungissa jo käynnissä oleviin tai käynnistyviin kehittämishakkeisiin, kuten monikanavainen asiakaspalvelu ja osallisuusohjelma (avoin osallisuus ja asiakkuus), tiedolla johtaminen yhteistyössä korkeakoulujen kehittäjien kanssa ja Skanssin asuinalueen rakentaminen älykkääksi kaupunkiympäristöksi (avoimet innovaatioalustat) sekä kaupunkitiedon avaaminen kehittäjien ja elinkeinoelämän käyttöön (avoin data ja rajapinnat).

Lue lisää Turun 6Aika-toiminnasta kaupungin sivuilta.

 


Anna-Mari Sopenlehto-Jokinen
Asiantuntija
anna-mari.sopenlehto­ (at) turku.fi
puh. 050 559 0239

14.02.2019

Rutiiniluonteisia ammatteja katoaa ja kokonaan uusia työnkuvia ilmaantuu. Työelämän muutoksessa yksilöä auttaa yrittäjämäinen asenne oman osaamisen myymiseen sekä kyky sanoittaa osaamistaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Digipore-hanke vastaa murrokseen, joka työn tekemisen tavoissa on meneillään.

LUE LISÄÄ »
31.01.2019

Hanke auttoi työnhakijoita Turussa ja Helsingissä tunnistamaan ja tuomaan esiin omaa osaamistaan ja parantamaan digi- ja viestintätaitojaan.

LUE LISÄÄ »
24.01.2019

Turun Puutorille on tulossa keväällä uusi CityHUB-lähijakeluasema, johon kuljetusyritykset toimittavat keskusta-alueen lähetyksiä. Pyöräkuriirit toimittavat lähetykset edelleen vastaanottajille. Helsingissä kokeillaan keväällä muun muassa kirjojen dronekuljetuksia Suomenlinnaan.

LUE LISÄÄ »
08.01.2019

Konsultaatioihin voi ilmoittautua paikallisen projektipäällikön kautta. Metropolia julkaisi myös koulutusmateriaalia yrityksille.

LUE LISÄÄ »
20.12.2018

Haastepajoissa työnhakijat ratkovat yritysten tarpeita esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisen, tuote- ja palvelukehityksen sekä myynnin ja markkinoinnin saralla.

LUE LISÄÄ »
17.12.2018

Hankkeessa mukana olleet yritykset oppivat ymmärtämään kiertotalouden ja cleantechin liiketoimintamahdollisuuksia omassa toimintakentässään.

LUE LISÄÄ »
17.12.2018

Riitta astuu ohjausryhmän puikkoihin ensi vuoden alusta.

LUE LISÄÄ »
11.12.2018

Tavoitteena on tuottaa uutta liiketoimintaa yrityksille ja edistää kasvuhakuisten yritysten kiinnittymistä niiden tarpeita tukeviin verkostoihin ja innovaatioekosysteemeihin.

LUE LISÄÄ »
19.11.2018

Älykäs kaupunkivesiliikenne pohjusti autonomisen matkustajalautan käyttöönottoa lähitulevaisuudessa. Hankkeessa selvitettiin lautan toteuttamisen ja operoinnin kannalta oleellisia kysymyksiä ja tehtiin käytännön kokeiluja.

LUE LISÄÄ »
09.11.2018

Valmennukset painottuvat Oulun seudulla painettavaan elektroniikkaan, Turussa meriteollisuuteen ja terveysteknologiaan. Tampereen seudulla valmennuksia tehdään digitaalisesta tuotekehityksestä ja valmistuksesta, 3D-tulostamisesta sekä palvelurobotiikasta

LUE LISÄÄ »
Jaa artikkeli