Tampere

6Aika tuo elinvoimaa

Kaupungin keskeinen tehtävä on alueen elinvoimasta huolehtiminen ja vetovoimaisuuden vahvistaminen. 6Aika-rahoituksella vahvistetaan Tampereen asemaa kansainvälisesti ja kansallisesti kilpailukykyisenä talouden ja osaamisen keskittymänä. 6Aika-rahoituksella Tampere luo edellytyksiä palvelutuotannon tehostamiselle, palveluiden kehittämiselle, yritysten liiketoiminnan kasvulle ja kilpailukyvyn vahvistamiselle.

Lue lisää Tampereen 6Aika-toiminnasta kaupungin sivuilta

 


Jukka Järvinen
Aluekehityspäällikkö
jukka.jarvinen (at) tampere.fi
puh. 040 724 1112

13.03.2019

Pelifarmi-valmennuksilla oli nuorten itsensä mielestä myös merkittäviä laadullisia vaikutuksia heidän elämäänsä mm. nuorten itsevarmuuden lisääntyessä ja heidän sosiaalisten verkostojensa karttuessa.

LUE LISÄÄ »
24.01.2019

Turun Puutorille on tulossa keväällä uusi CityHUB-lähijakeluasema, johon kuljetusyritykset toimittavat keskusta-alueen lähetyksiä. Pyöräkuriirit toimittavat lähetykset edelleen vastaanottajille. Helsingissä kokeillaan keväällä muun muassa kirjojen dronekuljetuksia Suomenlinnaan.

LUE LISÄÄ »
08.01.2019

Konsultaatioihin voi ilmoittautua paikallisen projektipäällikön kautta. Metropolia julkaisi myös koulutusmateriaalia yrityksille.

LUE LISÄÄ »
20.12.2018

Haastepajoissa työnhakijat ratkovat yritysten tarpeita esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisen, tuote- ja palvelukehityksen sekä myynnin ja markkinoinnin saralla.

LUE LISÄÄ »
19.12.2018

Kiertotalous tarjoaa liiketoimintamahdollisuuksia jokaiselle yritykselle. Se tuo kilpailukykyä ja kasvua, ja kestävästi toimiva yritys houkuttelee myös sijoittajia ja tulevaisuuden osaajia.

LUE LISÄÄ »
11.12.2018

Tavoitteena on tuottaa uutta liiketoimintaa yrityksille ja edistää kasvuhakuisten yritysten kiinnittymistä niiden tarpeita tukeviin verkostoihin ja innovaatioekosysteemeihin.

LUE LISÄÄ »
09.11.2018

Valmennukset painottuvat Oulun seudulla painettavaan elektroniikkaan, Turussa meriteollisuuteen ja terveysteknologiaan. Tampereen seudulla valmennuksia tehdään digitaalisesta tuotekehityksestä ja valmistuksesta, 3D-tulostamisesta sekä palvelurobotiikasta

LUE LISÄÄ »
08.11.2018

Jos yritysten ja julkisen sektorin yhteistyö palvelujen kehittämisessä saadaan kasvuun, näkyy se pidemmällä tähtäimellä kasvuna myös yritysten liikevaihdossa.

LUE LISÄÄ »
07.11.2018

Helsingissä ja Tampereella tehtyjen pilottien lisäksi hankkeessa selvitettiin tekijöitä, jotka hidastavat avoimen datan hyödyntämistä liiketoiminnallisesti.

LUE LISÄÄ »
05.11.2018

Uusi 6Aika-hanke Virtual Writers’ Room kouluttaa nuoria käsikirjoittajia ryhmä- ja sarjakirjoittamisessa. Hankkeen aikana kehitetään Virtual Writers´ Room -menetelmää, jolla käsikirjoittajaryhmien perinteinen writers´ room -työskentely viedään virtuaaliseen tilaan.

LUE LISÄÄ »
Jaa artikkeli