Siirry sisältöön

INKA-ohjelman ja kuutoskaupunkien yhteishaku

09.03.2016 | 6AikaUutiset

Tekes avaa suomalaisille yrityksille suunnatun rahoitushaun INKA-ohjelman ja 6Aika-teemojen kehittämiseen. Haku koskee kansainvälistymistä suunnittelevia tai juuri kansainvälistymässä olevia suomalaisia yrityksiä ja siihen voivat osallistua sekä yksittäiset yritykset että yritysryhmät. Hakuun ovat tervetulleita yritykset myös muualta kuin kuutoskaupungeista (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu).

Hakuaika on 8.3.–10.6.2016 ja päätökset rahoitettavista hankkeista tehdään elo-syyskuussa 2016. Lisätietoa hankehausta ja huhtikuussa järjestettävistä infotilaisuuksista Tekesin sivuilta.

Tavoitteena uudet innovaatiot

Yhteishaun tavoitteena on löytää hankkeita, jotka ratkaisevat älykkäiden kaupunkien haasteita ja joissa luodaan markkinoille uusia innovaatioita. Kaupungit tarjoavat haussa yrityksille mahdollisuuksia tehdä pilotteja aidoissa kaupunkiympäristöissä. Tekes kannustaa suunnittelemaan erityisesti sellaisia hankkeita, jotka edistävät pk-yritysten kansainvälistymistä.

Haussa on neljä painopistettä: Älykkäät kaupunkiympäristöt – kaupunginosakehitys, Kiertotalous ja teolliset symbioosit, Sähköinen asiointipalvelumalli sekä Terveys ja hyvinvointi. Tarkemmat sisällöt tämän linkin takaa.

Lisätietoja

Teema- ja kaupunkikohtaiset lisätietojen antajat on kerrottu liitteessä (pdf). Koko hausta lisätietoja antavat:

INKA-ohjelman päällikkö Markku Koponen
markku.koponen(at)tekes.fi, puh. 050 5577 646

Palvelujohtaja (pk-yritykset) Suvi Sundquist
suvi.sundquist(at)tekes.fi, puh. 050 5577 675

6Aika ohjelmapäällikkö Minna Torppa
minna.torppa(at)6aika.fi, puh. 040 5562 125