Siirry sisältöön

Hyvinvointi­yritykset kiertoon -hankkeen tuloksia: yli 160 yrittäjää koulutettu omistajan­vaihdoksista, tukiverkosto tiivisti rivejään

Hyvinvointiyritykset kiertoon -hanke koulutti yrityksiä omistajanvaihdoksista pk-seudulla ja Oulun alueella. Koulutuksiin, omistajanvaihdostilaisuuksiin, yksilölliseen ohjaukseen ja opiskelijaprojekteihin osallistui yli 160 yrittäjää. Pk-sektorin yrittäjiä osallistui myös viiteen isoon verkostotilaisuuteen, joita järjestettiin mm. Sitran Soteuttamon, Uusimaa 2019 -hankkeen ja muiden ESR ja EAKR-hankkeiden kanssa.

Hanke edisti ammattikorkeakouluopiskelijoiden yrittäjyysosaamista pilotoimalla uusia tuotteita, kuten pk-seudun ammattikorkeakoulujen, 3AMK:n, monialaista Restartup-koulutusta. Koulutus on löytänyt paikkansa ammattikorkeakoulujen koulutustarjonnassa.

Lisäksi hanke mallinsi ammattikorkeakoulujen roolia yrittäjyyden ja omistajanvaihdosten toimijaverkostossa, johon kuuluu  myös yrittäjäjärjestöjä, yrityskiihdyttämöitä ja muita yrittäjyyttä edistäviä toimijoita. Hanke teki yhteistyötä yli 80 yrittäjyyttä edistävän organisaation kanssa.

Lue lisää Hyvinvointiyritykset -kiertoon hankkeen tuloksista


Lisätietoja:

Ulla Vehkaperä
projektipäällikkö
Metropolia ammattikorkeakoulu
ulla.vehkapera(at)metropolia.fi

Antti Sekki
projektipäällikkö
Laurea ammattikorkeakoulu
antti.sekki(at)laurea.fi

Tanja Römer-Paakkanen
projektipäällikkö
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
tanja.romer-paakkanen(at)haaga-helia.fi

Mika Paldanius
projektipäällikkö
Oulun ammattikorkeakoulu
mika.paldanius(at)oamk.fi