Siirry sisältöön

Henkilöstöuutisia koordinaatiosta, johtoryhmälle uusi puheenjohtaja

Mariliinu Ahlström aloitti huhtikuussa 6Aika-kaupunkikoordinaattorina Vantaalla. Liisa Peltokorpi kesäkuussa hankekoordinaattorina 6Aika-strategiatoimistossa.

Mariliinu koordinoi Vantaalla

Hymyilevä nainen kasvokuvassa

Mariliinu Ahlströmin 6Aika-ura alkoi jo Avoin osallisuus ja asiakkuus -kärkihankkeessa, jonka loppuvaiheissa hän työskenteli Vantaan kaupungin osatoteutuksessa. Ennen 6Aikaa Mariliinu on työskennellyt yli 15 vuotta markkinointiviestinnän, yritysten liiketoimintojen digatalisaation, CRM-kehittämisen ja palvelumuotoilun tehtävissä eri toimialoilla. Plakkarista löytyy myös kaksi kahdessa vuodessa suoritettua yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoa.

”Nykyinen työni edellyttää aikaisemman kokemukseni yhdistämistä täysin uusiin teemoihin. Esimerkiksi alustojen kehittäminen ja data kuuluvat yhä enemmän kaupunkien toimintaan, samoin kuin sektorirajat ylittävä yhteistyö”, Mariliinu pohtii.

”Tätäkin työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle ja tiedon sekä osaamisen kulun varmistaminen on tärkeä osa hankkeissa tehtävää kehittämistyötä.”

Liisa koordinoi 6Aika-strategiatoimistolla

Nainen istuu punaisella tuolilla, hymyilee kameralle.

Liisa Peltokorven tausta on biokemian alalla. Hän työskenteli yli 20 vuotta alan tuotekehityksen, tuotannon ja tuotteiden ylläpidon parissa. Sen perään Liisa siirtyi Life Science -alan yrityshautomoon. Hän vastasi hautomon asiakkaina oleville yrityksille tarjotuista palveluista. Tässä vaiheessa myös hankemaailma tuli tutuksi.

Viimeksi Liisa toimi talouskoordinaattorin tehtävässä, jossa hän vastasi 350 henkilön palkanlaskennasta yhdessä yrityksen henkilöstöosaston kanssa.

Liisa toteaa odottavansa yhteistyötä 6Aika-verkoston kanssa positiivisella mielellä, onhan hankemaailma osaltaan jo tuttu.

Juha vetää johtoryhmää

Hymyilevä mies kasvokuvassa, puku päällä

6Aika-johtoryhmän puheenjohtajana aloitti 1.6.2018 johtaja Juha Ala-Mursula BusinessOulusta.

Täältä löydät kaupunkikoordinaattoreiden ja 6Aika-strategiatoimiston yhteystiedot