Siirry sisältöön

Henkilöstöuutisia koordinaatiosta, ohjausryhmän puheenjohtaja vuonna 2018

Photo by Ian Schneider on Unsplash

Elina Eskelä ja Antti Eronen ovat aloittaneet 6Aika-kaupunkikoordinaattoreina. Elina syyskuussa Vantaalla, Antti joulukuussa Helsingissä.

Elina koordinoi Vantaalla

Tummahiuksinen hymyilevä nainen kasvokuvassa.

Elina on työskennellyt aiemmin Helsingin yliopistolla tutkijana ja Kaupunkiakatemiassa koordinaattorina. Kaupunkimaantieteen väitöskirjan aiheena Elinalla oli kansainvälisten osaajien asumistyytyväisyys pääkaupunkiseudulla. 6Aika on Elinalle tuttu entuudestaan Datasta oivalluksia ja bisnestä -hankkeesta, jossa hän toimi projektipäällikkönä. Elina on työskennellyt asiantuntijana myös Avoimet innovaatioalustat -hankkeessa.

”Haluan edistää työlläni kaupunkien sosiaalista ja ekologista kestävyyttä. Lisäksi haluan edelleen vahvistaa monialaista yhteistyötä sekä tuoda yhteen tutkimusta ja käytännön tekemistä”, Elina kertoo.

Elina odottaa 6Aika-verkoston poikivan kunnianhimoisia ja vaikuttavia hankkeita, joiden tuloksista riittää maailmalle vietäväksi saakka.

Antti koordinoi Helsingissä

Vaalea hymyilevä mies poseeraa kameralle.

Antti on toiminut aiemmin julkishallinnon konsulttina Ramboll Management Consultingissa. Hän vastasi Rambollilla erilaisten selvitysten ja hankearviointien tekemisestä, joten EAKR- ja ESR-hankkeet sekä hankekehittämisen logiikka ovat tuttuja entuudestaan.

”On hienoa, että pääsen jatkamaan sitä työtä hieman erilaisesta näkökulmasta. Toivon erityisesti, että pääsen hyödyntämään kokemustani hankearviointityöstä ja tukemaan hankeideoiden kehittelyä vaikuttavaan suuntaan”, Antti sanoo.

6Aika-verkostolta Antti toivoo hyviä keskusteluja ja rehellistä pohdintaa siitä, mikä toimii ja mikä ei. ”Uskon, että strategian toteutuksessa on mahdollista pohtia, millainen tekeminen palvelee parhaiten asetettuja tavoitteita ja miten kaupunkikoordinaattorit voivat niitä tukea.”

Petra ja Maija aloittivat strategiatoimistossa, Päivistä ohryn puheenjohtaja

Hymyilevä nainen kasvokuvassa

6Aika-strategiatoimistossa aloittivat alkusyksystä hankekoordinaattori Petra Turtiainen
(Lue täältä lisää Petrasta) ja viestinnän asiantuntija Maija Jokiniemi.

6Aika-ohjausryhmä valitsi kokouksessaan 14.12. puheenjohtajan vuodelle 2018. Valituksi tuli palvelukehitysjohtaja Päivi Sutinen Espoon kaupungilta.

Täältä löydät 6Aika-koordinaation yhteystiedot