Siirry sisältöön

Global Forum Oulussa 28–29.9.2015

07.09.2015 | OuluUutiset

Kuva: Oulun kaupunki

Maailman digitaalinen yhteisö kokoontuu Global Forum -tapahtumaan 28.–29. syyskuuta. Global Forum on riippumaton korkean profiilin kokous, joka on suunnattu globaaliin digitalisoitumiseen vaikuttavien liiketoiminta-, politiikka- ja strategiakysymysten käsittelyyn. Oulun kokouksen ohjelmassa ovat muun muassa 5G, IOT, 3D/virtuaaliteknologiat, tulevaisuuden terveysteknologiat sekä arktisen alueen mahdollisuudet / tarpeet ICT-sektorille.

Merkittävä kansainvälinen tapahtuma

Global Forum kokoaa eri puolilta maailmaa yli 300 kansainvälisen tason politiikan vaikuttajaa ja päätöksentekijää sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Foorumi on yksi tärkeimmistä vuosittaisista digitaalisen yhteiskunnan teemaa käsittelevistä tapahtumista maailmassa. Tapahtumaa verrataan usein ”ICT-maailman Davos foorumiksi”.

Global Forum järjestetään nyt ensimmäisen kerran Suomessa. Tapahtuma on aiemmin järjestetty muun muassa Genevessä, New Yorkissa, Tukholmassa, Brysselissä ja Washington DC:ssä.

EU vahvasti mukana

Euroopan komission rooli Global Forum -järjestössä tuo Ouluun useita komission tietoyhteiskunnan ja viestinten pääosaston GD Connectin ylimpiä johtajia. Oulun kaupungin tavoitteena tapahtumassa on saattaa alueen start-up -kenttä ja kasvuhakuiset yritykset samaan pöytään globaalien teollisten toimijoiden kanssa digitalouden kasvun generoimiseksi alueelle.

BusinessOulu tarjoaa pienyrityksille ja julkisen sektorin toimijoille mahdollisuuden osallistua tapahtumaan erikoishinnalla 350,00 eurolla ruokailuineen, illallisineen ja ohjelmineen. Ilmoittautuessa on käytettävä  tätä linkkiä ja salasanaa:  GF2015SPE

Global Forum 2015 -ohjelma ja lisätiedot:
http://globalforum.items-int.com/#program