Siirry sisältöön

Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa – Auto- ja pyöräpysäköinnin uudet ratkaisut liikennehubeissa -pitchaustilaisuus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
10.06.2020
09:00 - 11:00


Tervetuloa kuulemaan lyhyitä esityksiä eli pitchauksia siitä, mitä uusia auto- ja pyöräpysäköinnin ratkaisuja alan yrityksillä on tarjota kaupungeille, kiinteistöjen omistajille ja muille sidosryhmille. Tilaisuuden esitykset ovat ratkaisuehdotuksia erityisesti Turussa tunnistettuihin kehittämistarpeisiin, mutta se antaa kattavan kuvan alan palveluista myös muissa kaupungeissa asuville ja toimiville. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan osallistujana tai pitchaajana viimeistään 8.6.:
https://www.lyyti.in/pysakointiratkaisut

Pitchauksia toivotaan erityisesti seuraaviin teemoihin liittyen:

Autopysäköinti: Vähäpäästöisten ja yhteiskäyttöisten autojen pysäköintietuus, pysäköinti ja liikenteen ohjaus tapahtumissa, autopaikkojen yhteiskäyttö, pysäköinnin opastus ja muu pysäköinnistä saatavan datan hyödyntäminen.

Pyöräpysäköinti: Maksullisen pyöräpysäköinnin palvelun järjestäminen Turun keskustassa tai Kupittaalla – operointipalvelut ja siihen liittyvät lisäpalvelut (huolto, pesu, säilytyskaapit, sähköpyörän lataus tms.), pyöräpysäköinnin reaaliaikainen seuranta.

Tilaisuus on osa Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta ja sen järjestämisestä vastaavat Turun kaupunki (autopysäköinti) ja Turun ammattikorkeakoulu (pyöräpysäköinti). Hankkeessa luodaan edellytyksiä uusille yritysten tuottamille pysäköintipalveluille avaamalla dataa, jakamalla tietoa kehittämistarpeista, tuomalla toimijoita yhteen sekä tekemällä kokeilupalveluhankintoja ja markkinoimalla uusia pysäköintipalveluja kaupunkilaisille.

Tilaisuus pidetään Teams-kokouksena, jonka osallistumislinkki lähetetään 9.6. ilmoittautuneille yhdessä lopullisen ohjelman kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta:

Juha Pulmuranta, Turun kaupunki
juha.pulmuranta@turku.fi
040 617 5381

Noora Salmela, Turun ammattikorkeakoulu
noora.salmela@turkuamk.fi
040 355 0102

Anna Satovuori, Turun ammattikorkeakoulu
anna.satovuori@turkuamk.fi
040 355 0144

Kuva: Turun kaupunki