Siirry sisältöön

6Aika ja Pohjoinen kasvuvyöhyke -työpajasarja: Liikenteen, liikkumisen ja logistiikan vähähiiliset kokeilut ja ratkaisut

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
22.06.2020
13:00 - 15:00


Miten kotikaupungissasi voisi kehittää ympäristöystävällisiä ratkaisuja liikenteeseen, liikkumiseen ja logistiikkaan? Entä miten työmaiden, satamien tai raskaan liikenteen päästöjä voisi vähentää? Voisiko ratkaisu löytyä kaupunkien ja yritysten yhteisvoimalla?

Tule mukaan verkkotyöpajaan, jonka aiheena ovat vähähiiliset ratkaisut liikkumiseen, liikenteeseen ja logistiikkaan. Fasilitoidussa verkkotyöpajassa pääset itse osallistumaan keskusteluun sekä pohtimaan ratkaisuja hiilineutraalille tulevaisuudelle. Kaikille avoin verkkotyöpaja järjestetään maanantaina 22.6. klo 13:00 ja sen kesto on noin kaksi tuntia.

6Aika ja Pohjoinen kasvuvyöhyke järjestävät yhdessä kesän 2020 aikana kaikille avoimen 10-osaisen verkkotyöpajasarjan 6Aika-hankkeiden tuloksista ja niiden soveltamismahdollisuuksista. Osallistavien työpajojen teemat vaihtelevat avoimista innovaatioalustoista kiertotalouden kehityshankkeisiin ja ne kannustavat toimialarajat ylittävien jatkokehityssuunnitelmien ideointiin. Työpajoissa on puhujina hankeasiantuntijoita kustakin teemasta.

Työpajasarja alkaa 22.6.2020 klo 13-15 vähähiilisen liikenteen, liikkumisen ja logistiikan ratkaisuihin keskittyvällä työpajalla. Sarja jatkuu heti 23.6 avoimet innovaatioalustat- ja 25.6. avoin data ja rajapinnat- työpajoilla, sekä myöhemmin elokuussa. Great Mindsin fasilitoimat työpajat toteutetaan Zoom-alustaa hyödyntäen ja työpajoihin mahtuu 50 nopeinta osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään liittymislinkki Zoom-alustalle ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan Suomen suurimman älykaupunki-innovaatioalustan hankekokemuksista ja verkostoitumaan muiden kaupunkikehitystoimijoiden kanssa!

Työpajakohtaiset liittymislinkit ensimmäiseen kolmeen verkkotyöpajaan löydät tästä:

Liikenne, liikkuminen ja logistiikka – vähähiiliset kokeilut ja ratkaisut (22.6.2020 klo 13-15):
https://www.lyyti.in/Liikenne_liikkuminen_ja_logistiikka__vahahiiliset_kokeilut_ja_ratkaisut_webinaari_4111

Avoimet innovaatioalustat (23.6.2020 klo 9-11):
https://www.lyyti.in/Avoimet_innovaatioalustat_webinaari_5637

Avoin data ja rajapinnat (25.6.2020 klo 9-11):
https://www.lyyti.in/Avoin_data__rajapinnat_webinaari_0477

 

6Aika – Avoimet ja älykkäät palvelut on kestävän kaupunkikehityksen strategia, jota toteuttavat yhteistyössä kuutoskaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu. Sen kautta on toteutettu lukuisia onnistuneita kaupunkikehityksen hankkeita, jotka ovat jääneet osaksi kaupunkien pysyvää toimintaa.

Pohjoinen kasvuvyöhyke on Etelä-Suomen 13 merkittävintä kaupunkia ja kuusi maakuntaa käsittävä yhteistyöverkosto, joka tuo uutta liiketoimintaa, työpaikkoja ja elinvoimaa Suomeen yhdistämällä valtion, kaupunkien, elinkeinoelämän sekä tutkimus- ja kehitysorganisaatioiden keskeiset edustajat. Yhdessä Pohjoinen kasvuvyöhyke ja 6Aika edustavat laajaa kokemusta monialaista yhteistyöstä.

Lisätietoja tapahtumasta:
Anna-Mari Sopenlehto-Jokinen
6Aika-kaupunkikoordinaattori
050 5590239
anna-mari.sopenlehto-jokinen@turku.fi

Marjo Uotila
Yhteysjohtaja, Pohjoinen kasvuvyöhyke
040 651 4724
marjo.uotila@turku.fi
http://www.kasvuvyohyke.fi/pohjoinen-kasvuvyohyke

Kuva: Turun kaupunki