Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -Yritysvalmennus Turussa, yhteiskehittämisen ABC

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
10.03.2020
09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
HUB Turku


Kiinnostaako yhteiskehittäminen? Tule kuulemaan ja oppimaan lisää siitä, miten yhteiskehittämisellä voidaan optimoida liiketoimintaprosessia sekä edistää oppimista.

Yhteiskehittämisen ABC -valmennus pitää sisällään uutta tietoa ja ideoita yhteiskehittämisestä. Päivän aikana osallistujat saavat kattavan tiedon mitä yhteiskehittäminen on ja mihin kaikkeen se soveltuu. Mitä se tarkoittaa niin opetuksen kuin yritystoiminnan näkökannasta ja miten se hyödyttää kumpaakin osapuolta. Valmennuksen tavoitteena on tuoda esille konkreettisesti yhteiskehittämisen periaatteita ja hyötyjä, jotta yhteiskehittämistä on tulevaisuudessa helpompi toteuttaa ja kokeilla. Päivä rakentuu kattavasti niin asiantuntijasisällön kuin tekemällä oppimisen pariin.

Yritysvalmennus on tarkoitettu yrityksille, yhteisöille ja sivistystoimialan työntekijöille. Mukaan ovat tervetulleita niin yhteiskehittämistä tehneet kuin asiasta kiinnostuneet.

Valmennus on osallistujille maksuton.

Koulutuksen sisällöstä vastaa Pekka Toivanen MUOTOHIOMO Oy:stä ja hän toimii myös tilaisuuden fasilitaattorina. Pekalla on kattavaa kokemusta yhteiskehittämisestä, koska hän on koordinoinut useita eri yhteiskehittämisen hankkeita. Pekka on koulutukseltaan sisustusarkkitehti SIO ja hän ollut mukana kehittämässä esimerkiksi Helsingin kaupungin oppimisympäristöjen käyttäjäkuulemista ja suunnittelun ohjausta.

Tutustu  ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.3. täältä

6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen valmennuspäivää. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus. Autamme tarvittaessa yritystä ilmoituksen laatimisessa.