Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt – Yritysvalmennus: Innovaatio-opettaja Turussa, peruttu

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
29.04.2020
12:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
HUB Turku


Tapahtuma peruttu.

Kiinnostaako innovaatiokulttuuri? Haluatko tarttua rohkeasti yhteiskehittämisen kokeiluihin ja ymmärtää innovoinnin hyödyt käytännön tasolla? Ilmoittaudu mukaan ainutlaatuiseen valmennukseen, jossa käydään kattavasti läpi innovatiivisen toimintakulttuurin ja kokeilevan yhteiskehittämisen toimintaperiaatteet.

Innovaatio-opettaja-valmennus

Innovaatio-opettaja-valmennuksen tarkoitus on auttaa koulujen opetushenkilöstöä toimimaan yritysten kanssa sekä ymmärtämään innovoinnin ja yhteiskehittämisen peruskäsitteet käytännössä. Valmennuksen jälkeen osallistujat ovat valmiita aktivoitumaan käytännönläheiseen ja innovatiiviseen ajatteluun sekä yhteiskehittämiseen. Jokaisella on valmennuksen jälkeen käytössään konkreettisia työkaluja, joilla innovaatiokulttuuria voi lähteä viemään eteenpäin omassa työssään.

Saat vastauksen kysymyksiin siitä miten uudet kehittämisideat syntyvät ja miten niitä voi viedä tehokkaasti eteenpäin. Innovaatiot eivät ole aina rakettitiedettä, vaan hyvinkin pienillä asioilla voi olla suuri merkitys. Valmennus pureutuu konkreettisiin esimerkkeihin, joiden avulla jokainen voi toimia kontaktihenkilönä erilaisissa innovaatio- ja yhteiskehittämiskokeiluissa.

Koulutuksen sisällöstä vastaa Eeva Kiuru Health Innovation Academy Oy:sta. Eeva auttaa asiantuntijoita kehittymään innovaattoreiksi ja hän on kouluttanut satoja sosiaali-, terveydenhuollon ja hyvinvointialojen ammattilaisia. Tilaisuudessa on mukana myös fasilitaattori Pekka Toivanen, joka on toiminut lukuisissa yhteiskehittämisen projekteissa. Pekka on koulutukseltaan sisustusarkkitehti SIO ja hän ollut mukana kehittämässä esimerkiksi Helsingin kaupungin oppimisympäristöjen käyttäjäkuulemista ja suunnittelun ohjausta.

Valmennus on tarkoitettu kaikille sivistystoimialalla työskenteleville työntekijöille ja asiasta kiinnostuneille. Mukaan ovat tervetulleita niin alan konkarit kuin asiasta kiinnostuneet.

Huom! Tilaisuuteen on mahdollista ottaa rajoitettu määrä osallistujia.

Jos et nyt pääse osallistumaan tai tilaisuus on täynnä, niin ei hätää! Koulutus tullaan järjestämään elokuussa tarvittaessa uudestaan. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Ilmoittautuminen on voimassa 20.04.2020 asti

Hankkeen sivut https://www.oppimisenuusiaika.fi/