Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt – Yhteiskehittämisen tuloksia Tampereella

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
26.09.2019
14:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Vuores-talo, Vuoreksen koulun sisäänkäynti


Kutsumme yrityksiä, opettajia sekä koulutusalan toimijoita Tampereelle, Vuores-talolle kuulemaan tuoreimpia tuloksia yritysten ja oppilaitosten yhteiskehittämisestä Tampereella. Esittelemme konkreettisia tapauksia niin perusopetuksesta, ammatillisesta koulutuksesta kuin Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Tilaisuus on kaksiosainen:

klo 14-16 kohderyhmänä on perusopetuksen, lähinnä alakoulun opettajat ja rehtorit
klo 16.30 – 20 vaihdetaan kokemuksia ja tuloksia lähinnä mukana olleiden ja mukaan lähtemistä harkitsevien yritysten kesken. Tavoitteena on tuoda rehellisesti julki pilottien vaikeuksia ja onnistumisia, varsinkin siltä kannalta, miten kokeilutoiminta hyödyttää yrityksiä.

Sessioiden välissä pidetään kahvitauko, jonka aikana on mahdollisuus verkostoitua, jakaa esitteitä yms.

Tilaisuuden avaa klo 14.00 Hakkarin koulun rehtori Tommi Roininen teemalla “Digitaaliset oppimisympäristöt viiden vuoden päästä peruskouluopettajan näkökulmasta”.

Tilaisuudessa on 15 minuutin alustuksia yrityksiltä, jotka ovat olleet mukana yhteiskehittämisessä. Kuulemme kokemuksia mm. EduHub Oy:n Freeed-pilotista ja Cupplan neuro-ope -kokemuksista. Keskustelemme ja ideoimme yhdessä alustusten pohjalta.

Yksi Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen tavoitteista on kehittää alustatalouteen pohjautuva liiketoimintamalli, jolla yritykset voivat hankkeen jälkeenkin tehdä kaupunkien ja koulujen kanssa innovatiivista yhteiskehittämistä. Pohjustamme asiaa jo tässä tilaisuudessa.

Samalla pääsette tutustumaan Vuoreksen koulun juuri avattuun uudisosaan, joka muuttaa alakoulun yhtenäiskouluksi!

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Lisätiedot:

Juha Sormunen, Tampereen kaupungin osahankkeen projektipäällikkö. Sähköposti: juha.sormunen@tampere.fi
Marja Keränen, Tampereen ammattikorkeakouun osahankkeen projektipäällikkö. Sähköposti: marja.keranen@tuni.fi