Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt – Tuotteen pedagoginen vaikuttavuus -yritysvalmennus Oulussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
02.12.2019
08:30 - 15:00

Tapahtumapaikka
Business Kitchen, Oamk


Tervetuloa Tuotteen pedagoginen vaikuttavuus -valmennukseen!

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa työkaluja oppimistuotteen pedagogisen laadun ja käytettävyyden kehittämiseen. Lisäksi opitaan perustietoa oppimisen mittaamisesta sekä verkostoidutaan muiden opetusalan yritysten kanssa.

Koulutus pidetään suomeksi ja on osallistujille maksuton. Kutsu on avoin kaikille koulutusalan yrityksille/organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden pedagogisen laadun kehittämisestä ja mittaamisesta. Koulutus järjestetään 10 hengelle ja osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä (samasta organisaatiosta edustajia maksimissaan 3 henkeä).

Päivän kouluttajina toimivat Education Alliance Finland (ent. Kokoa Standard) yrityksen perustajat Saila Juuti ja Olli Vallo.

Ilmoittautumisaika päättyy 25.11. klo 16. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen täältä

Lisätietoja valmennuksesta: tuija.huotari(at)ouka.fi

6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen valmennuspäivää. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus, jonka valmennuksen järjestäjä lähettää yritykselle täytettäväksi ilmoittautumisen jälkeen.