Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -Tuotteen pedagoginen vaikuttavuus -yritysvalmennus Espoossa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
22.10.2019
09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Otaniemen lukion Makerspace


Tervetuloa oppimisratkaisun pedagoginen vaikuttavuus -koulutukseen!

Koulutuksen vetäjänä toimivat Education Alliance Finland (ent. Kokoa Standard) yrityksen perustajat Saila Juuti ja Olli Vallo.

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa työkaluja oppimistuotteen pedagogisen laadun ja käytettävyyden kehittämiseen. Lisäksi opitaan perustietoa oppimisteorioista joihin tukeutua tuotekehityksessä sekä verkostoidutaan opetusalan yritysten kanssa. Koulutus pidetään suomeksi ja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tarjotaan lounas ja kahvit.

Kutsu on avoin kaikille koulutusalan yrityksille/organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden pedagogisen laadun kehittämisestä ja mittaamisesta. Koulutus järjestetään 20 hengelle ja osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä (samasta organisaatiosta edustajia maksimissaan 2 henkeä). Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan perjantaihin 18.10 asti tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä.

Mikäli ilmoittautuneiden joukossa on pääkielenään englantia puhuvia, voidaan materiaali kääntää englanniksi ja koulutus vedetään osittain kaksikielisesti.

Ilmoittautumislomake: tässä

Lisätietoja:
Olli Vallo, olli(at)educationalliancefinland.com
Meri Vainio, meri.vainio(at)espoo.fi

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen valmennuspäivää. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus, jonka valmennuksen järjestäjä lähettää yritykselle täytettäväksi ilmoittautumisen jälkeen.