Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -Luodaan yhdessä menestystä: 2-osainen työpaja Tampereella

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
28.11.2019
12:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Tampereen ammattikorkeakoulun ProAkatemia


Luodaan yhdessä menestystä: 2-osainen työpaja Tampereella

Aika: 1. osa: 28.11.2019 klo 12:00 – 16:00 / 2. osa 3.12.2019 klo 12:00 – 16:00

Yrittäjä, johtaja, esimies, tulevaisuus haastaa meitä kaikkia! Tarjoamme tilaisuuden verkostoitua, saada työkaluja ja menetelmiä organisaatiosi ja oman itsesi hyvinvointiin ja menestykseen. Tilaisuus on myös Sinulle, joka haluat onnistumisia omaan sisäiseen yrittäjyyteen sekä menetelmiä menestykseen omassa elämässäsi. Parhaan hyödyn saat osallistumalla molempiin iltapäiviin.

Jotta osaaminen on tuoretta ja uudistuvaa, tarvitaan läpi työuran jatkuvaa oppimista. Alan osaamisen ja teknisten taitojen lisäksi tarvitaan myös ns. pehmeitä taitoja (Soft Skills). Miten esimiehenä ja johtajana toimin, jotta työyhteisön jäsenet kokisivat menestystä ja syntyisi menestystarinoita? Entäpä itseni johtaminen? Miten haasteiden myrskyävässä meressä ohjaan purjevenettäni varmoin ottein ja seilaan kohti päämääräsatamaani?

Työpajassa ideoimme teemoja yhdessä sekä saamme menetelmiä ja työkaluja näihin haasteisiin. Taustana on positiivisen psykologian tutkittua tietoa.

Tilaisuuden valmentaja on lehtori, ProAkatemian valmentaja, KTM, PsM Toni Lehtimäki, positiivisen psykologian ja valmentamisen ammattilainen.

Tilaisuus on osa 6Aika/Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt –hankkeen yritysyhteistyömallin kehittämistä (yritysten ja oppilaitosten välinen yhteistyö).

Ilmoittautumiset viimeistään 21.11. 2019 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Linkki ilmoittautumislomakkeelle