Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt kick off yrityksille Oulussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
18.05.2018
08:30 - 11:00

Tapahtumapaikka
Voimala 1889


Oppimisen uusi aika alkaa Oulussa – tule mukaan kehittämään oppilaitosten ja korkeakoulujen oppimisympäristöjä yhdessä käyttäjien kanssa!

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään yrityksesi tuotteita, palveluja tai ratkaisuja aidoissa oppimisympäristöissä yhteiskehittämisen keinoin. Tilaisuudessa kerrotaan yritysten mahdollisuuksista tehdä kokeiluja ja demoja Oulun kaupungin kouluissa ja monitoimitaloissa sekä Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella. Tarjolla myös asiantuntijapuheenvuoroja, jotka käsittelevät yritysten kokemuksia nopeista kokeiluista ja yhteiskehittämisestä sekä oppimisympäristöistä innovaatioalustana.

Ilmoittautuminen 11.5. mennessä https://bit.ly/2HDZB4a

Ohjelma

8.30 Aamukahvit

9–9.30 Oulun kaupungin ja Oulun ammattikorkeakoulun osahankkeiden esittäytyminen

9.30–9.50 ”Yhteiskehittäminen yrityksen näkökulmasta: kokemuksia koulussa toteutetusta nopeasta kokeilusta”
Jani Vallirinne, Suomen Koodikoulu

9.55–10.15 ”Koulujen ja yritysten yhteinen Innovaatioalusta on kaikkien voitto – Miksi?”
Niko Lindholm, Forum Virium Helsinki

Tauko

10.25 ”Yhteiskehittäminen TKI-hankkeissa”
Kirsi-Marja Lonkila, Demos Helsinki

11.00 Tilaisuuden päätös

Lisätiedot:

Anne Koskela, anne.koskela(at)ouka.fi
Johanna Pihlajamaa, johanna.pihlajamaa(at)oamk.fi

Tilaisuus on osa 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hanketta, jonka päätavoitteena on vahvistaa oppimiseen sekä erilaisiin älykkäisiin fyysisiin ja virtuaalisiin oppimisympäristöihin liittyviä palveluja, tuotteita ja teknologioita kehittävien ja tarjoavien yritysten liiketoimintamahdollisuuksia. Hankkeessa ovat mukana: Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Forum Virium Helsinki, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen kaupunki, Turun ammattikorkeakoulu, Turun kaupunki, Oulun kaupunki ja Oulun ammattikorkeakoulu. Vuoden 2020 huhtikuun loppuun kestävä hanke on saanut rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta ja on osa 6Aika-strategiaa.

#oppimisenuusiaika