Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt – Asiakaslähtöisyys ja yhteiskehittämisen mahdollisuudet Espoossa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
14.11.2019
09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Innopoli, Otaniemi


Kaksiosaisen valmennuksen aikana jokainen osallistuja saa käytännön esimerkkejä yhteiskehittämisen toimintatavoista ja työkaluista. Lisäksi jokainen yritys pääsee rakentamaan omaa yhteiskehittämisen projektia ja saa henkilökohtaista mentorointia siihen, miten projekti kannattaa rakentaa. Ensimmäinen valmennuskerta on 14.11. ja toinen valmennuskerta pidetään osallistuijen kanssa myöhemmin sovittuna ajankohtana. Päivän aikana tarjotaan lounas ja kahvit.

Valmennuksen sisältö koostuu seuraavista teemoista:

  • Yhteiskehittämisen periaatteet ja hyödyt osana yrityksen liiketoimintaprosessia
  • Yhteiskehittämisen eri menetelmät sekä työkalut
  • Asiakastarpeiden kartoittaminen
  • Yhteiskehittäminen osana Design Thinking-prosessia

Koulutus järjestetään 10 yritykselle (samasta yrityksestä voi ilmoittautua 1-3 osallistujaa) ja osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos yrityksellänne on jo yhteiskehittämisen kumppani, voitte tulla koulutukseen yhdessä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tästä.

Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan perjantaihin 8.11. asti tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä.

Valmennuksen vetämisestä vastaa Krista Keränen Laurea-ammattikorkeakoulusta. Krista on yhteiskehittämisen uranuurtaja. Hän on mm. väitellyt yhteiskehittämisestä Cambridgen yliopistosta 2015 ja hän on kehittänyt palkitun CoCo Cosmos yhteiskehittämisen pelillisen työkalun sekä BOOST+INNO-työkalun, joka tuo realistisesti esille, mitä tarvitaan innovatiivisen idean kaupallistamisessa. Krista on myös toiminut lähes 30-vuotta yrittäjänä ja yli 10-vuotta opettajana. Tähän mennessä Krista on vetänyt yhteensä yli 500 koulutusta/ työpajaa/ konsultointiprojektia.

Lisätietoja:
Krista Keränen, krista.keranen@laurea.fi
Meri Vainio, meri.vainio@espoo.fi