Siirry sisältöön

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt – Aamukahvit verkossa: Kehitysyhteistyön mahdollisuudet edtech-yrityksille

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
13.05.2020
08:30 - 09:30


Millaisia mahdollisuuksia kehitysyhteistyö voi avata suomalaisille edtech-yrityksille? Education Finland ja 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt –hanke järjestävät tästä aiheesta virtuaaliset aamukahvit keskiviikkona 13.5. klo 8.30-9.30.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan millaisia mahdollisuuksia kehitysyhteistyö tarjoaa, mistä löytyy lisää tietoa ja millaisia koulutuksia ja valmennuksia kehitysyhteistyöhön liittyen on tulossa. Kehitysyhteistyön mahdollisuuksista on alustamassa asiantuntija Mika Välitalo Fingosta.

Aamukahvit on tarkoitettu ensisijaisesti suomalaisille edtech-alan yrityksille.

Ilmoittaudu mukaan täällä.  Aamukahvit toteutetaan Teams-ympäristössä.

Voit tutustua aiheeseen ennakkoon esimerkiksi näiden toimijoiden kautta:

Finnpartnership on ulkoministeriön rahoittama ja Finnfundin hallinnoima liikekumppanuusohjelma, jonka palvelut ovat ilmaisia. Sen tavoitteena on synnyttää positiivisia kehitysvaikutuksia edistämällä liiketoimintaa Suomen ja kehitysmaiden välillä.

Fingo on 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija. Tuomme ihmiset yhteen toimimaan reilumman maailman puolesta. Fingo syntyi, kun kaksi kehitysjärjestöä, Kepa ja Kehys, yhdisti voimansa ja muutti saman katon alle syksyllä 2018.

Business Finland, Developing Markets Platform (entinen BEAM-ohjelma) auttaa suomalaisia yrityksiä ja heidän kumppaneitaan kehittämään vastuullista liiketoimintaa sekä hyödyntämään globaalia kehitysrahoitusta.

Aamukahvien järjestäjistä:
Education Finland
Education Finland -ohjelma edistää suomalaisten koulutusvientiyritysten kansainvälistymistä. Tarjoamme koulutusviennin toimijoille tietoa uusista liiketoimintamahdollisuuksista ja tuemme suomalaisten yritysten kasvua yhdessä Team Finland-verkoston kanssa. Ohjelman toteutuksesta vastaa Opetushallitus.

6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt
6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hanke ( https://www.oppimisenuusiaika.fi/) vahvistaa oppimiseen sekä älykkäisiin fyysisiin ja virtuaalisiin oppimisympäristöihin liittyviä palveluita, tuotteita ja teknologioita kehittävien yritysten liiketoimintamahdollisuuksia. Hankkeen aikana kehitetään ratkaisuja ja järjestetään kokeiluja mm. digitaalisten työkalujen, VR- ja AR-teknologioiden, koulutus- ja oppimisanalytiikan, fyysisten oppimisympäristöjen sekä tuote- ja palvelukehitysympäristöjen tiimoilta.