Siirry sisältöön

Tervetuloa kokeilemaan uuden median (AR, 360, VR) käyttöä markkinoinnissa Vantaalla

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
29.03.2019
09:30 - 12:30

Tapahtumapaikka
Yrityspalvelukeskus Leija


Työpaja on suunnattu pk-yrityksille erityisesti matkailualalla, mutta muutkin ovat tervetulleita kuulemaan uuden median mahdollisuuksista!

Create! -työpajassa opit ensin, miten matkailualan yritykset maailmalla ovat käyttäneet uutta mediaa. Tämän jälkeen pääset itse kehittämään esimerkkikonseptia ja saat käsityksen, mitä hyötyjä ja miltä uuden median projektien tekeminen vaatii.

Ohjelma:

9.30 kahvit ja aloitus

työpajatyöskentely 2h

12-12.30 palautekeskustelu ja lounas (omakustanteinen

Create! -työpaja keskittyy arvoa tuottaviin käytännön sovellutuksiin ja työpajan tarkoituksena on, että osallistujat tunnistaisivat uusien teknologioiden hyödyt tulevissa projekteissaan. Lisäksi osallistujat saavat käsityksen, mitä niiden hyödyntäminen käytännössä vaatisi.

Tehtävien parissa työskennellään pienissä tiimeissä, mutta aikaa jää myös ryhmien sisäiseen ja väliseen keskusteluun. Create! -työpaja tarjoaa uusia ideoita, konkreettisia esimerkkejä omasta toimialasta sekä käytännönläheistä keskustelua.

Create! -työpajan asiantuntijana toimii Radical Rabbit, luova elämystoimisto, jossa tilallisen tarinankerronnan osaamista tuetaan omalla räätälöidyllä ohjelmistoratkaisulla: radicalrabit.fi

Työpajan järjestää 6Aika Kasvun ekosysteemit -hanke ja se on osallistujille maksuton. 25 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 25.3.2019 sähköpostitse kaisa.t.ahonen(a)vantaa.fi.

Tervetuloa!