Siirry sisältöön

sOULUtions2019 -Tapahtuma yhdistää mielenkiintoisimmat ideat ja yritysten kohtaamat haasteet

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
19.11.2019 - 21.11.2019
00:00

Tapahtumapaikka
Tellus Linnanmaa


sOULUtions on kolmipäiväinen innovaatiotapahtuma, jossa etsitään uusia näkökulmia ja ratkaisuja yritysten kohtaamiin haasteisiin. sOULUtionissa pääset ratkomaan haasteita, joita tulet kohtaamaan työelämässä ja siinä samalla saatat tehdä vaikutuksen uuteen työnantajaasi.

Voit olla opiskelija, jo valmistunut tai vielä pohtimassa omaa alaasi, tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat kehittää itseään. sOULUtions on loistava mahdollisuus oppia hyödyllisiä taitoja työelämään yhdessä tiimin, valmentajan ja yritysten edustajien kanssa. Tapahtuma järjestetään suomeksi. Tuo esiin taitosi, opi uutta ja löydä potentiaalisi!

Tämän syksyn sOULUtionissa on kaksi eri teemaa; kiertotalous ja IoT-data. Tutustu niihin paremmin alta!

Kiertotalous

IoT-data

Taidot rakennetaan, ne eivät synny itsestään
Taitoja täytyy harjoitella myös luokkahuoneen ulkopuolella. Uudessa ympäristössä, jossa työskentee eri taustoista tulevia ryhmän jäseniä, opit rutkasti enemmän kuin kirjaa lukemalla. Lisäksi se tulee olemaan todella hauskaa!

Korkeakouluopiskelijat saavat 5 opintopistettä osallistumalla innovointitapahtumaan 19.-21.11. sekä jatkokehittämällä syntyneitä ideoita:

a) tiimityönä valmentajien tukemana tai
b) kirjallisesti yksilötyönä.

Tutustu teemojen toteutustapoihin tarkemmin!

Työnantaja; tee omat taitosi ja asenteesi näkyviksi tuleville työntekijöillesi. Työntekijä; paranna mahdollisuuksiasi saada kesätyö, mahtava harjoittelu- tai työpaikka tulevaisuudessa.

Olitpa opiskelija, vastavalmistunut, työssäkäyvä, yrittäjä tai etsit työtä – sOULUtions on avoin kaikille osallistujille.

Tapahtuma on täysin ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan