Siirry sisältöön

Skanssin yhteiskehittämis­foorumi Turussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
17.05.2018
15:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Skanssin kauppakeskuksen neuvotteluhuone


Teemana kestävä liikkuminen

Skanssin yhteiskehittämisfoorumi kokoontuu seuraavan kerran 17.5.2018. Foorumi kutsuu koolle Skanssin alueella toimivat ja alueesta kiinnostuneet yritykset ja muut toimijat.

Skanssiin rakennetaan ekologista ja yhteisöllistä kaupunginosaa. Aluetta suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä yritysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Skanssin yhteiskehittämisfoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua, etsiä uusia yhteistyökumppaneita ja ideoida älykkään kaupunginosan kehittämistä.

Yhteiskehittämisfoorumin neljännen kokoontumisen teemana on kestävä liikkuminen. Tilaisuuden aikana kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja kestävästä liikkumisesta ja saamme katsauksen Skanssin alueen ajankohtaisista asioista.

Ilmoittauduthan mukaan 10.5.2018 mennessä tästä. Voit myös kertoa lomakkeella yrityksenne toiveita ja kokemuksia, vaikka et pääsisi osallistumaan tilaisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: Projektikoordinaattori Ann-Sofi Österberg ja projektipäällikkö Taina Riekkinen (etunimi.sukunimi(at)turku.fi).