Siirry sisältöön

Rakennetut oppimisympäristöt -businessklinikka Oulussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
29.08.2019
13:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Oulun Yliopisto, Stage Tellus


Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt on mukana – Rakennetut oppimisympäristöt – business klinikkassa kertomassa yritysten mahdollisuuksista innovoida ja kehittää tuotteita yhdessä oppimisympäristöjen käyttäjien kanssa.

Puolen päivän tapahtumasta saat hyödyllistä tietoa tuotekehityksestä, opetusalan tuotteiden kysynnästä kansainvälisillä markkinoilla ja tuotteiden viennistä. Tapahtumassa keskitytään oppimisympäristöihin liittyviin tuotteisiin.

Johtaja Elise Tarvainen Isku Interior Oy.sta on paikalla kertomassa Iskun kokemuksista oppimisympäristöjen rakentamisesta kansainvälisillä markkinoilla.

Suunnittelupäällikkö Jaana Jokitulppo A-Insinöörit Oy:sta on asiantuntija modernien oppimisympäristöiden suunnittelussa ja ymmärtää niiden vaatimukset. Hänen erityisalaansa on akustinen suunnittelu.

Oppimaisema-asiantuntija Markku Lang puhuu aiheesta ”Demotila osana koulurakennus hanketta ”, case Uusikaupunki.

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen projektikoordinaattori Ville Lankinen Oulun kaupungilta kertoo aiheesta “Koulut innovaatioalustana”. Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeessa rakennetaan yhteiskehittämisen toimintamallia oppimisympäristöjen käyttäjien ja yritysten välille.

Yritykset pääsevät esittäytymään tapahtumassa, ja toivomme, että keskustelu on vilkasta puheenvuorojen aikana, jälkeen ja kahvikupin äärellä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tervetuloa! Rekisteröidy alla olevasta linkistä.

Rekisteröidy tästä