Siirry sisältöön

Citylogistiikan ja opastamisen nopeat kokeilut pitching & pizza Turussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
01.04.2019
13:00 - 15:30

Tapahtumapaikka
SparkUp


6Aika-hankkeet Citylogistiikan uudet ratkaisut ja Opastamisen ekosysteemi järjestävät kokeilukilpailutukseen liittyvän esittelytilaisuuden, jonka teemana on pitching & pizza. Iltapäivän tarkoituksena on tarjota kilpailutuksesta kiinnostuneille yrityksille mahdollisuus esitellä omaa ideaa ja kysyä tarkennuksia esitettyihin haasteisiin ennen varsinaisen tarjouksen jättämistä. Yhteen haasteeseen voidaan valita useampi ratkaisu eli puheenvuorot eivät kilpaile keskenään.

Huom. tarjousta ei tarvitse siis jättää ennen puheenvuoroa, mutta puheenvuoro huomioidaan pisteytyksessä. Voit ilmoittautua puhujaksi osoitteessa: puhujat

Iltapäivän toinen tavoite on verkostoituminen muiden toimijoiden ja hankkeiden kanssa sekä toivottavasti löytää vielä uusia ratkaisuideoita esitettyihin haasteisiin. Tilaisuuteen toivotaan osallistujia erityisesti kaupunkikehittämisestä kiinnostuneista yrityksistä.

Alustava ohjelma:
13:00 Pizzaa ja verkostoitumista
13:30 Tiiviit hanke-esittelyt ja pitchaukset
15:00 Verkostoitumista
15:30 Tilaisuus päättyy

Sitova ilmoittautuminen on 28.3. mennessä. Tarkennettu ohjelma puheenvuoroineen julkaistaan 27.3. josta ilmoittautuneet saavat vielä erillisen viestin.

Yleisöilmoittautuminen osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/Pitching_and_pizza