Siirry sisältöön

Perille asti – Ekologinen tavarapyörälogistiikkatyöpaja Helsingissä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
10.09.2019
09:00 - 12:00


Helsingin Jätkäsaaressa on kuluneen kesän ja syksyn aikana kokeiltu kahta uutta kuormapyöräpalvelua. Kuormapyörä on ekologinen ja helppokäyttöinen kulkuväline, joka sopii moniin asukkaiden ja yritysten käyttötarpeisiin. Se ei kuitenkaan ole vielä vakiintunut logistiikan ratkaisuna.

Perille asti -hanke järjestää 10.10. työpajan, jossa pohditaan kuormapyörälogistiikan mahdollisuuksia kaupunkilaisten arjen helpottamisessa, liikenteen päästöjen vähentämisessä ja uusien palvelukokonaisuuksien rakentamisessa. Työpaja järjestetään yhteistyössä 6Aika-rahoitteisen Citylogistiikan uudet ratkaisut -hankkeen kanssa.

Työpajassa pohdimme millaisia palveluja ja yhteistoimintamalleja on mahdollista kehittää kuormapyörälogistiikan ympärille. Mikä voisi olla kuormapyörien rooli kaupunkiliikenteessä sekä ihmisten ja tavaroiden kuljettamisessa? Millaista liiketoimintaa ja yhteistyötä on mahdollista rakentaa kaupunkien, taloyhtiöiden ja kaupallisten toimijoiden kanssa? Millaisen roolin julkinen sektori voi ottaa uusien ratkaisujen mahdollistajana?

Työpaja on suunnattu ennen muuta kuormapyörälogistiikkaa tarjoaville ja kaupan alan edustajille, rakennuttajille, kaupungin suunnittelijoille ja aiheesta kiinnostuneille asukkaille.

Työpajaan on vapaa pääsy. Tarjolla on ideoinnin vauhdittajaksi kahvia ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Lisätietoja Perille asti -kokeiluista: www.jätkäkokeilee.fi

Ilmoittaudu tästä.