Siirry sisältöön

Laaja 6Aika-kattaus Kuntamarkkinoilla Helsingissä

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
12.09.2018 - 13.09.2018
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Kuntatalo


Oppiminen, opastaminen, liikkuminen, resurssiviisaus…minkälaisia uusia ratkaisuja 6Aika-strategiassa on kehitetty ja testattu esimerkiksi näillä osa-alueilla? Miten tuotettuja uusia palveluja ja toimintamalleja voi hyödyntää Suomen kunnissa laajemmin?

6Aika-strategia tulee Kuntamarkkinoille monipuolisella ohjelmakattauksella. Katso ohjelma aikatauluineen alta ja tule tapaamaan asiantuntijoitamme osastolle 2.36, 2. kerros. Kerromme mielellämme 6Aika-hankkeissa syntyneistä uusista ratkaisuista ja kokeiluissa tehdystä yhteistyöstä yritysten kanssa.

Kuutoskaupungit ovat avanneet fyysisiä ja virtuaalisia ympäristöjään yritysten palvelujen testaamista varten. Aiheesta järjestetään paneelikeskustelu 13.9. klo 10 3. kerroksen tilassa A3.1, tule kuulolle.

Jos haluat saada nopean kuvan siitä, mistä kuutoskaupunkien yhteistyössä on kyse, piipahda tietoiskuissamme 12. tai 13.9!

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu tästä Kuntamarkkinoille

Ohjelma keskiviikkona 12.9.


klo 13.30 – 13.50 6Aika-tietoisku
, 3. krs, tila A3.25

Teemat 6Aika-osastolla 2.36

klo 9 – 11 Oppiminen
Koulujen ja yritysten yhteiskehittämisellä saadaan parempia tuotteita ja palveluita yrityksille ja arvokasta kokemusta oppilaille ja kouluille. Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt, EduDigi ja KYKY-toiminta kertovat kokemuksistaan.

klo 12 – 13 Nopeat kokeilut
Miten toteuttaa nopeita kokeiluhankintoja yhdessä yritysten kanssa? Ja miksi? Kokemuksia Helsingin Kalasatamasta ja Espoon palvelutorilta.
Lisätietoja videolta Nopeat kokeilut: uusi tapa kehittää kaupunkeja

klo 14 – 15.30 Uusia kokeiluja työllisyyteen
Miten innostaa nuoria pelialalle ja vastata yritysten työntekijätarpeeseen tulevaisuudessa? Game Time – ja DuuniPolku -hankkeet kertovat kokemuksistaan.
Lisätietoja videolta Virtaa pelialalle: uusia osaajia ja pelejä

Ohjelma torstaina 13.9.


klo 10 – 10.20 6Aika-tietoisku
, 3. krs, tila A3.1.

klo 10 – 10.45 Kaupunki innovaatioalustana -paneelikeskustelu, 3. krs, tila B3.3
Keskustelussa Päivi Sutinen (6Aika-ohjausryhmän pj), Jari Jokisalo (Avoimet innovaatioalustat), Elina Malen (Opastamisen ekosysteemi) ja Janna Puumalainen (Joensuun kehittämisjohtaja). Tuula Jäppinen (Kuntaliitto) moderoi.

Teemat 6Aika-osastolla 2.36

klo 9 – 11 Resurssiviisaus
Miten tukea kiertotalouden ja resurssiviisauden liiketoimintamahdollisuuksia? CircHubs – ja TRY OUT! -hankkeet kertovat kokemuksistaan.

klo 12 – 13.30 Nopeat kokeilut
Miten toteuttaa nopeita kokeiluhankintoja yhdessä yritysten kanssa? Ja miksi? Kokemuksia opastamisesta Turusta ja Oulun Metsokankaan koulusta.
Lisätietoja videolta Nopeat kokeilut: uusi tapa kehittää kaupunkeja

klo 13.30 – 15 Opastaminen, liikkuminen & IoT kaupunkiympäristössä
Kaupunki on hyvä kokeilualusta monenlaiselle kehittämiselle. Tule kuulemaan millaisia uusia kokeiluja 6Aika-hankkeissa on toteutettu älykkään liikkumisen, opastamisen ja IoT-ratkaisujen saralla.