Siirry sisältöön

Kasvun ekosysteemit – Viesti vaikuttavasti etänä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
10.12.2020
12:00 - 16:00


Onko etätapaamisten määrä kasvanut työssäsi? Oletko esiintynyt tai puhunut virtuaali- tai hybridi tapahtumassa viime aikoina? Miten markkinoit ja myyt paremmin, kun sisältö ja tapaamiset ovat siirtyneet verkkoon?

Korona on muuttanut työelämän viestinnän ja vaikuttamisen digitaalisia osaamisvaatimuksia pysyvästi. Tule päivittämään omia taitojasi ja kuulemaan konkreettisia vinkkejä ja neuvoja mielenkiintoisten asiantuntijoiden esittämänä. Tapahtumassa käydään läpi keinoja, joilla vakuutat oman kohderyhmäsi etätapaamisissa, seuraavista aihepiireistä:

  • Miten esiintyä verkossa: Omat esiintymisvalmiudet ja vaikuttaminen
  • Miltä esitys näyttää: Kuinka ottaa ympäristön huomioon eri tilanteissa
  • Tekniset valmiudet: Kuinka varmistaa oman materiaalin laatu

Pääpuhujat Marjo Rantanen ja Sami Sallinen tulevat täyden palvelun tapahtumayhteistyökumppani My Speakerilta, joka tarjoaa puhujia eri tapahtumiin sekä verkossa että paikan päällä. Tapahtuman rennosta ja viihdyttävästä kulusta vastaa Maikki Median toimitusjohtaja Kati Vasell. Maikki Media on tamperelainen esiintymiskoulutusten ja erinäköisten tapahtumajuontojen ammattiosaaja.

Ilmoittautuminen

Rekisteröidy tämän ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään 10.12. aamulla kutsulinkki liittyä tapahtumaan.

Ohjelma

12:00 Tervetuloa (Sami Puttonen, Business Tampere)

12:10-13:10 Miten vaikuttaa ja koukuttaa yleisö verkon välityksellä? (Marjo Rantanen, MySpeaker)
Marjo on tunnelmajohtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja, ammattipuhuja, tietokirjailija sekä stand up -koomikko. Puheenvuoroissaan Marjo käsittelee esiintymistaitoja tunnelman kautta – miten voidaan johtaa etäpalavereita ja etätapaamisia innokkaasti tunnelman johdolla.

13:10-13:55 Non-Verbaali viestintä online (Sami Sallinen, MySpeaker)
Sami on toiminut peitetehtävissä niin kotimaassa kuin kansainvälisissä operaatioissa ja toimii nykyisin yritysturvallisuuden parissa. Hänen kokemuksensa sanattomasta viestinnästä ja sen merkityksestä on opettanut lukemaan tilanteita ja ihmisiä ja pelastanut hengen useissa operaatioissa.

13:55-14:10 Tauko

14:10-14:40 Mitä ottaa esiintyessä huomioon suunnittelun ja ympäristön kannalta? (Tuuli-Elina Ruuskanen, Maikki Media)
Tuuli-Elina on toiminut yli 10 vuotta kouluttajana ja juontajana. Vakuuttava puhe ja vahvat esiintymistaidot, toivat hänelle myös puhekilpailun Suomen mestaruuden Nuorkauppakamarin järjestämässä puhekilpailussa 2019. Puheenvuorossa Tuuli-Elina antaa vinkkejä virtuaali- ja hybriditapahtuman suunnitteluun.

14:45-15:30 Paneelikeskustelu: Record vs. Live
Kannattaako materiaali nauhoittaa etukäteen? Kumpi toimii paremmin minkälaisissa konteksteissa? Voiko näitä millä tavoin yhdistää? Näistä aiheista keskustelee panelisteina neljä raudanlujaa ammattilaista, jotka kukin valaisevat aihetta omasta näkökulmastaan:

  • Tuuli-Elina Ruuskanen, Maikki Media
  • Timoteus Tuovinen, DMF Business Design
    Timoteus on liikkuvan kuvan asiantuntija, jonka osaaminen kattaa digitaalisen sisältöteollisuuden, erityisesti liikkuvaan kuvaan perustuvien sisältöjen liiketoiminnan tuotekehityksen, jakelualustat ja käyttäjämotiivit.
  • Kalle Lamminmäki, Blue Screen 404

15:30-15:55 Arjen perustyökalut ja vinkit hyvän kuvan sekä äänen laadun varmistamiseksi (puhuja TBC)

15:55-16:00 Loppusanat

Tapahtuman järjestää Kasvun ekosysteemit -hanke. Yhteistyössä:

Lisätietoja tapahtumasta:

Tapahtuman verkkosivut 

Kuva: Business Tampere