Siirry sisältöön

Kasvun ekosysteemit – UX Challenge

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
17.12.2020
Koko päivä


Haluatko parantaa tuotteesi käytettävyyttä? Anna tuotteesi monialaisen opiskelijatiimin kehitettäväksi. Saat käyttäjätestatun prototyypin kahdessa päivässä!

UX Challenge toteutetaan Oulussa 16.-17.2.2021 etätapahtumana. UX Challenge kokoaa yhteen monialaisen joukon nuoria kykyjä ratkomaan digitaalisten tuotteiden käyttäjälähtöisyyshaasteita. Sinun tuotteesi voi olla yksi niistä. Testausvaiheessa kehittämiseen osallistetaan myös oikeat loppukäyttäjät. Hae mukaan nyt!

UX Challengeen kehitettäväksi haetaan tuotteita, ei yrityksiä, joten voit osallistua useammalla tuotteella. UX Challengeen voivat hakea mukaan pk-yritykset, joilla on digitaalinen tuote (mobiilisovellus, verkkosovellus, interaktiivinen verkkosivusto, digitaalinen liittymä tai rajapinta), jonka käytettävyyttä ja toiminnallisuutta käyttäjän kannalta halutaan parantaa. Kyseessä voi olla käytettävyyden parantaminen, uusien ominaisuuksien suunnittelu, toimintojen parantaminen tms. UX Challengeen valittava tuote voi olla konsepti tai jo markkinoilla oleva tuote.

UX Challenge toteutetaan kahteen päivään tiivistettynä on-line DesignSprintinä. Järjestäjät huolehtivat tapahtuman fasilitoinnista, osallistujien hankinnasta, mentoroinnista ja testauksen toteutuksesta. UX Challenge on yrityksille maksuton.

UX Challengeen valitaan 8-10 tuotetta. Lähetä hakulomake 17.12.2020 mennessä.

Lue lisää UX Challengesta BusinessOulun verkkosivuilta.

Lisätietoa:

Hannu Hiltunen, BusinessOulu
hannu.j.hiltunen@businessoulu.com
044 703 1394

Pirjo Koskiniemi, BusinessOulu
pirjo.koskiniemi@businessoulu.com
040 592 5375

Kuva: Kaboompics .com, Pexels