Siirry sisältöön

Kasvun ekosysteemit – Terveysalan vuoropuhelut Tampereella

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
03.09.2019
13:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Health Hub Tampere


Jatkoa viime keväänä järjestetylle vuoropuhelulle, kokoonnutaan nyt tiiviiksi tunniksi ja päätetään millä tavalla haluttaisiin käyttää varattu kehitysbudjetti. Esimerkkeinä voidaan kehittää jokin toimintatapa, prosessi, työkalu, palvelu tms., joka aidosti hyödyttäisi terveysalan yrityksiä.

Tavoitteena on tuotos, mikä hyödyttää aidosti yrityksiä ja se voidaan esittää mallina, joka voidaan esittää eteenpäin muille 6aika hankekaupungeille.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Taustana yhteenvetona kevään vuoropuhelussa esiin nostetut asia:

• Lähdetään muodostamaan asiantuntijalistaa regulaation osaaajista firmoille tiedoksi sekä määritetään Tampereella toimijoiden rooli ja core-osaaminen. Verrattaen suhteessa muuhun Suomeen.
• Pyritään saamaan saman pöydän ääreen avaintoimijat, jotka osana hankinta- /pilotointiprosessia ja selkeyttämään prosessin vaiheen ja saamaan ”avoimet pelisäännöt”
• Muodostetaan Tampereen alueen health startupeista hyvä yleisportfolio, jota on helppo markkinoida maailmalla osana kansainvälistymisprosessia sekä myös houkutella ulkomaista pääomaa yrityksille.

Ehdotuksia aiheista voi myös laittaa etukäteen sähköpostitse, jos et itse pääse paikalle: sami.puttonen@businesstampere.com

Ilmoittautuminen päättyy: 02.09.2019 00:00