Siirry sisältöön

Kasvun ekosysteemit – maksuton valmennusohjelma kasvuhakuisille Urban Tech -yrityksille

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
30.04.2020 - 24.05.2020
Koko päivä


Onko yrityksesi tavoitteena kaupunkielämän parantaminen teknologian avulla? Haluatko ratkaista liikkumiseen, logistiikkaan, ruoantuotantoon, kiertotalouteen tai energiatuotantoon liittyviä haasteita? Kiinnostaako kasvu? Jos vastasit myöntävästi, Urban Tech -valmennusohjelma on sinua varten!

11 viikkoa kestävän ohjelman aikana Golden Gatewayn asiantuntijat johdattavat yrityksesi kansainvälisen kasvun tielle.Valmennusohjelman jälkeen sinulla on käytössäsi valmis pitchdeck, työkalut markkinointiin ja viestintään, myynti- ja rahoitusstrategia, sekä asiantuntijoista, yrittäjistä ja mentoreista koostuva kontaktiverkosto. Ohjelma huipentuu lokakuussa pidettävään Demo day – tapahtumaan, jossa pääset pitchaamaan yritystäsi sijoittajista ja entisistä yrittäjistä koostuvalle raadille. Lisäksi osallistujien joukosta soveltuvimmat valitaan maailman suurimmille Smart City -messuille Barcelonaan (toteutuminen koronatilanteen mukaan).

Valmennusohjelma alkaa 11. kesäkuuta ja on osallistuville yrityksille maksuton.

Mitä ohjelmaan sisältyy?

  • 11 tapaamista Golden Gateway:n asiantuntijoiden ja mentoreiden kanssa 11.6. – 22.10.2020.
  • Teemoja: kansainvälinen myynti, rahoitus ja pitchaus.
  • Verkostoitumistapahtumia sijoittajien, osakkeenomistajien ja yritysten kanssa
  • Demo Day + mahdollisuudet pitchaukseen

Keille ohjelma on suunnattu?

Ohjelma on suunnattu kasvuhakuisille startupeille ja pienille pk-yrityksille, jotka haluavat vastata kaupunkielämän haasteisiin teknologian avulla. Mukaan voivat hakea myös yritykset, jotka toimivat kiertotalouden, ruoantuotannon, lentorahdin, teollisuuden tai kiinteistöjen parissa, eli  Vantaan kärkiklusterien teemoissa.

Missä?

Vantaa / kesäkuun tapaamiset järjestetään etänä

Miten pääsen mukaan?

Hakuaika 30.4. – 24.5. tämän linkin kautta.

Kustannukset:

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Mahdollisia matka- ja majoituskustannuksia ei kuitenkaan kateta. De minimis -tuen määrä: 4000€/yritys.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Kaisa Ahonen kaisa.t.ahonen(a)vantaa.fi +358 40 193 2177

Projektiassistentti Sirkku Alaluusua sirkku.alaluusua(a)vantaa.fi +358 40 162 8308

Urban Tech -kasvuohjelman rahoittaa 6Aika Kasvun Ekosysteemit -projekti. Hankkeessa hyödynnetään kaupunkien yhteistyötä, osaamista ja resursseja yhteisen lisäarvon synnyttämiseksi
aloittelevien ja kasvua tavoittelevien yritysten tukemisessa. Kaupungit tukevat ekosysteemien kehitystä panostamalla yritysten toimintaedellytyksiin, toimijoiden verkostoitumiseen valtakunnallisesti ja kansainvälisesti sekä uusien aloitteiden käynnistämiseen.