Siirry sisältöön

Kasvun ekosysteemit – Koulutusalan vuoropuhelut Tampereella

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
03.09.2019
14:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Tribe Tampere


Jatkoa viime keväänä järjestetylle vuoropuhelulle, kokoonnutaan nyt tiiviiksi tunniksi ja päätetään millä tavalla haluttaisiin käyttää varattu kehitysbudjetti. Esimerkkeinä voidaan kehittää jokin toimintatapa, prosessi, työkalu, palvelu tms. joka aidosti hyödyttäisi koulutusalan yrityksiä.

Tavoitteena on tuotos, mikä hyödyttää aidosti yrityksiä ja se voidaan esittää mallina, joka voidaan esittää eteenpäin muille 6aika hankekaupungeille.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Taustana yhteenvetona kevään vuoropuhelussa esiin nostetut asiat:
• Käydään läpi xEdu:n inkubaattoriohjelman materiaalit valmiiksi ja katsotaan siten, kuinka Tampere voi olla siinä paikallisesti mukana niin että sillä saataisiin mahdollisimman laaja vaikutus yrityksille
• Kuinka saataisiin yrittäjyyslähtöisyys/oman osaamisen tuotteistaminen enemmän näkymiin koulutusalan opiskelijoihin korkeakouluyhteistyön kautta tai jo erilaisissa opetus-/koulutustyössä käyviin ammattilaisiin?
• Kuntayhteistyön edistäminen joustavammaksi yritysyhteistyön suuntaan (pilotit, hankinnat)
• Kehitetään ja otetaan käyttöön viestintäprosessi, missä saadaan tieto liikkumaan paremmin koulutusalan toimijoiden kesken (mm. delegaatiovierailut)
• Löytyykö kiinnostusta (ja kuinka usealta) miettiä koulutusalan isompaa tapahtumaa?
• Edtech Finland ry:n toiminnan käynnistys ja sen rooli?

Ehdotuksia aiheista voi myös laittaa etukäteen sähköpostitse, jos et itse pääse paikalle: sami.puttonen@businesstampere.com.

Ilmoittautuminen päättyy: 02.09.2019 00:00