Siirry sisältöön

ILPO: Yritysten arvoketjut kestävän liiketoiminnan mahdollistajana -webinaari

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
13.10.2021
09:00 - 12:00


Millä tavoin yritysten arvoketjut voivat tukea kestävän liiketoiminnan kehittämistä? Tervetuloa Business Tampereen järjestämään Yritysten arvoketjut kestävän liiketoiminnan mahdollistajana –webinaariin!

Webinaari keskittyy yritysten arvoketjuihin kestävän liiketoiminnan mahdollistajana. Yritysten arvoketjut ovat merkittävimpiä kestävän tuotannon ja kulutuksen mahdollistavia rakenteita. Arvoketjuissa tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat yritysten kannattavuuden ohella resurssien käytön kestävyyteen, vastuullisuuteen ja yhteiskuntien turvallisuuteen sekä yrityksen brändimielikuvaan ja asiakaskokemukseen. Kestävän kehityksen teemoista webinaari keskittyy erityisesti ilmasto- ja kiertotalouskysymyksiin.

Webinaarissa käsiteltäviä teemoja:

  • Miten yritysten arvoketjut voivat tukea yrityksen kannattavuutta ja kasvua muuttuvassa maailmassa?
  • Minkälaisia konkreettisia esimerkkejä arvoketjujen monitoimijayhteistyöstä Suomesta löytyy? Mitkä ovat arvoketjujen kipukohdat ja haasteet?
  • Miten asiakaskeskeinen näkökulma voi tukea arvoketjujen kehittämisessä? Mitä huomioida kumppanuuksia rakentaessa?

Koulutus auttaa hahmottamaan arvoketjuja myös asiakaskeskeisestä näkökulmasta ja tarkastelemaan kuinka niitä kestävämmiksi kehittämällä voi luoda uutta arvoa liiketoiminnalleen.

Tilaisuuteen toivotaan osallistujia startup- ja pk-yrityksistä. Tilaisuus on ilmainen. Osallistujia pyydetään lähettämään ennakkoilmoittautuminen 8.10.2021 mennessä.

Tarjoamme kahdelle yritykselle mahdollisuuden yrityskohtaiseen sparraukseen Hellonin kanssa koulutuksen teemoista.

Ilmoittaudu mukaan täällä 8.10.2021 mennessä!

Tervetuloa!