Siirry sisältöön

HNRY – Hiilineutraali ja resurssiviisas yritys -intensiivikoulutus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
17.12.2020
Koko päivä


Onko yrityksellänne jo ilmastotavoite tai halua kehittää toimintaa resurssiviisaaksi? Entä kiinnostaako kuulla PK-yritysten ilmastotoimien ja edelläkävijäaseman tuomasta kilpailuedusta ja taloudellisista säästöistä, joita toimenpiteiden myötä voi syntyä?

Yrityksesi ilmastoteot palvelevat myös asiakasyritystesi ja koko alihankintaketjun ilmastotavoitteita. Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet 6Aika-hankkeessa järjestettävä koulutus tarjoaa yrityksille tietoa hiilijalanjäljen selvittämisestä ja ilmastotoimenpiteiden suunnittelusta.

Miten yrityksenne hyötyy koulutuksesta?

Koulutuksessa yrityksenne saa opastusta ja henkilökohtaista sparrausta hiilineutraaliin toimintaan. Koulutuksen puhujat ja sparraajat ovat yritysmaailman asiantuntijoita, vertaistoimijoita ja edelläkävijöitä.

Alkukartoituksen perusteella yrityksille räätälöity koulutus ja sparraustilaisuudet vievät kehitysideat kohti toteuttamissuunnitelmaa – tai yrityksenne lähtötilanteen mukaan jopa toteutukseen saakka.

Koulutus järjestetään verkkovälitteisesti ja edellyttää sitä, että voit voi osallistua sovittuihin verkkotapaamisiin. Koulutuskertoja on neljä kappaletta 26.1.-16.2.2021 välisenä aikana.

Ilmoittauduthan ajoissa, viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.12.2020. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti ja koulutukseen valituille ilmoitetaan valinnasta 18.12. mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Koulutus on luonteeltaan julkista ns. de minimis -tukea, jota yritys voi käyttää enintään 200 000 euroa kuluvan ja kahden edeltävän vuoden aikana. Koulutuksen kautta yritykselle tuleva tuki on 1000 euroa.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen sekä de minimis -lomakkeen täyttämisen.

Ilmoittaudu tämän ilmoittautumislinkin kautta viimeistään 17.12.

Koulutuksen järjestää HNRY – Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet -6Aika-hanke, jota toteuttavat kaupungit ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku. Kaupunkien ilmastotavoitteiden toteutumiseen tarvitaan mukaan myös yritykset. Uusien ratkaisujen kehittäminen ja käyttöönotto synnyttää uusia työpaikkoja ja takaa kilpailukyvyn muuttuvilla markkinoilla.

Tutustu tarkemmin koulutuksen ohjelmaan ladattavasta liitteestä:
Hiilineutraali ja resurssiviisas yritys- intensiivikoulutus, ohjelma (pdf)

Yhteystiedot:

Niina Ruuska, Turun kaupunki
niina.ruuska@turku.fi
puh. 040 3589 353.

Essi Silvonen, Turun yliopisto
essi.silvonen@utu.fi
puh. 0400 158 585