Siirry sisältöön

HIPPA – TUTTUnet -verkoston yrittäjien aamukahvit

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
05.02.2021
08:30 - 10:00


Tervetuloa TUTTUnet -verkoston yrittäjien etäaamukahville!

HIPPA – Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hankkeen tuotekehittäjille tarkoitettu TUTTUnet -verkkopalvelu auttaa yrittäjää löytämään yhteistyökumppaneita, joiden kautta tuotteiden ja palveluiden testaaminen ja yhteiskehittely aidoissa ympäristöissä onnistuu jatkossakin. Tule mukaan keskustelemaan siitä, kuinka TUTTUnet voi sujuvimmin ohjata sinut oikeiden kumppaneiden luo ja kuinka löydät TUTTUnetistä yrityskumppaneita palvelukokonaisuuksien kehittämiseen!

Kenelle?

Tapaaminen on tarkoitettu yrittäjille, jotka kehittävät digitaalisia tuotteita ja palveluita palveluasumisen tarpeisiin. Tapaamme Microsoft Teamsissä.

Mitä?

Tapaamisessa keskustellaan TUTTUnet -verkkopalvelun käytettävyydestä ja hyödyllisyydestä tuotekehittämisen eri vaiheissa.

Ohjelmassa

  • TUTTUnetiin tutustuminen: Mitä TUTTUnet tarjoaa yrityksille?
  • Osallistujien esittäytyminen
  • Miten TUTTUnet palvelee yrittäjiä käyttäjälähtöisen yhteiskehittelyn, testausten sekä kaupallistamisen ja markkinoinnin prosessien läpiviemisessä sekä kehittäjäkumppanien löytämisessä?

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 3.2. mennessä tämän linkin kautta tai sähköpostitse (osoitteeseen sari.helenius@metropolia.fi). Saat Teams-linkin tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Katso täältä TUTTUnetin esittelyvideo.

Lisätietoja:

Toini Harra, Metropolia AMK
toini.harra@metropolia.fi

Tarja Heinonen, TAMK
tarja.heinonen@tuni.fi

Kirsi Jokinen, Oamk
kirsi.jokinen@oamk.fi

TUTTUnet

HIPPA-hankkeen verkkosivut