Siirry sisältöön

HIPPA – Tuttu net aamukahvit

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
18.01.2021
08:30 - 10:00


TUTTU net – Tuotekehittäjän testi- ja tukiverkosto on tuote- ja palvelukehityksen tueksi kehitetty verkkopalvelu yrityksille sekä kehitystyöhön osallistuville käyttäjille, asiantuntijoille ja opiskelijoille.

Yrityspalveluja tarjoaville korkeakouluille ja kaupungeille se tarjoaa näkyvyyttä ja sisäänheittokanavan sekä mahdollisuuden rakentaa valtakunnallisesti kattavaa palveluverkostoa yrityksille, jotka kaipaavat tukea ja testausmahdollisuuksia tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen.

Järjestämme TUTTU netin palvelutarjonnassa mukana oleville ja verkostosta kiinnostuneille korkeakouluille ja kaupungeille aamukahvitapaamisen maanantaina 18.1.2020 klo 8.30-10.00.

Tapaamisen tavoitteena on tutustua läsnäolevien palveluntarjoajien palveluihin sekä TUTTU netin mahdollisuuksiin ja keskustella siitä, miten verkkopalvelu voisi parhaalla tavalla tukea yritysten kontaktoitumista ja tuote- ja palvelukehittämistä.

Tutustu täällä TUTTU netiin

Täältä voit lukea lisää palveluntarjoajistamme

Ilmoittaudu mukaan Tuttu netin aamukahveihin 14.1.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki tapahtumaan.

Tervetuloa!