Siirry sisältöön

HIPPA – EDELLÄ goes sote – tekijöiden aamupala Oamkissa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
15.05.2019
08:30 - 11:30

Tapahtumapaikka
Kontinkankaan kampus, Louhi rakennus, 3 krs , C-käytävä, tila 3007


Työpajatilaisuus sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja yrityksille.

EDELLÄ Goes Sote on täällä taas!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty EDELLÄ Goes Sote tuotti mahtavia ajatuksia, keskustelua ja ideoita uusista tuotteista ja palveluista. Tulevassa tapahtumassa pohditaan älykkäitä ratkaisuja turvallisen ja merkityksellisen elämän mahdollistamiseen uusien tuotteiden ja palvelujen avulla. EDELLÄ Goes Sote -tilaisuudessa törmäytetään erilaiset osaajat pohtimaan yhdessä tulevaisuutta ja kuinka vaikuttaa siihen omalla toiminnallaan.

Tapahtumassa Paula Tuominen, liiketoimintajohtaja ja myyntipäällikkö Caritas Palvelut Oy:stä kertoo nykyteknologian hyödyntämisestä asumispalveluissa. Näemme lisäksi Onerva Hoivaviestintä Oy:stä Ville Niemijärven videotervehdyksen, jossa hän kertoo Onerva-botista. Onerva-bot on sosiaalinen robotti, joka on tarkoitettu ikääntyneiden ja vammaisten hoitoon.

Työpajassa tunnistetaan arjen ja turvallisen asumisen haasteita, kuvitellaan paras mahdollinen tulevaisuus ja pohditaan ratkaisuja, joilla siihen päästään. Törmäyttämällä eri alojen osaajat ideoidaan yhdessä tulevaisuuden älykkäitä tuotteita ja palveluja hyvän arjen turvaamiseksi. Miten inhimillisyys ja teknologia voivat yhdistyä hyvässä arjessa?

Toivomme, että tilaisuuden myötä terveys-, sosiaali- ja hyvinvointialojen osaajat saavat innostusta lähteä pohtimaan omaa tulevaisuuttaan ja mahdollista yrittäjyyttä keinona vaikuttaa oman alan kehittymiseen. Tule mukaan ja voit löytää uusia näkökulmia! Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen ja kampuksen simulaatiotiloihin tutustumiseen.

Ohjelma:

8.30 Aamupala ja esittäytymiset, HIPPA-hanke, Kirsi Jokinen, Oamk

9.00 Teknologia arjen apuna, Paula Tuominen, Caritas Palvelut Oy

9.20 Onerva-bot -videotervehdys, Ville Niemijärvi, Onerva Hoivaviestintä Oy

9.30 Turvallinen ja merkityksellinen elämä tulevaisuudessa – työpaja

11.00 Yhteenveto

11.15 Verkostoitumista

Tapahtuman järjestävät Oulun ammattikorkeakoulu ja HIPPA-hanke (Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla) yhteistyössä ProVaHealth-hankkeen kanssa.

Lisätietoa:

HIPPA-hankkeesta: hippa.metropolia.fi, https://www.facebook.com/hippahanke/

ProvaHealth-hankkeesta: https://scanbalt.org/living-labs-news/provahealth-now-online/

Tilaisuudessa otetaan valokuvia, joita käytetään hankkeiden viestinnässä.

Ilmoittaudu täältä