Siirry sisältöön

Hintan koulun nopeiden kokeilujen infotilaisuus yrityksille Oulussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
13.08.2018
14:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Hintan koulu


Tule mukaan yhteiskehittämään Hintan koululle syksyllä 2018!

Tervetuloa kuulemaan nopeista kokeiluista ja niiden toteuttamisesta Hintan koululla. Kokeiluissa yritykset pääsevät yhteiskehittämään omia tuotteitaan ja palveluita oikeassa kouluympäristössä opettajien ja oppilaiden kanssa. Nyt haettavat nopeat kokeilut perustuvat koulun omiin tarpeisiin, jotka on muotoiltu yrityksille suunnatuiksi haasteiksi:

Haaste 1: Aktiivisuus. Miten lisätä koululaisten aktiivisuutta koulupäivän aikana?

Haaste 2: Oppimista tukeva oppimisympäristö.
Miten fyysistä oppimisympäristöä voisi kehittää niin, että se tukisi paremmin oppimista?

Lataa haasteiden tarkemmat kuvaukset

Ilmoittaudu 6.8. mennessä täällä.

Infotilaisuudessa kerrotaan tulevasta nopean kokeilun ohjelmasta ja siihen liittyvästä tarjouskilpailusta, kuullaan koulun tarpeista haasteisiin liittyen ja tutustutaan toimintaympäristöön. Varsinainen tarjouskilpailu haasteisiin avataan seuraavana päivänä 14.8.

Lisätiedot:
Ville Lankinen
ville.lankinen(at)ouka.fi

https://www.oppimisenuusiaika.fi/oulu-2

Tilaisuus on osa 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hanketta, jonka päätavoitteena on vahvistaa oppimiseen sekä erilaisiin älykkäisiin fyysisiin ja virtuaalisiin oppimisympäristöihin liittyviä palveluja, tuotteita ja teknologioita kehittävien ja tarjoavien yritysten liiketoimintamahdollisuuksia. Hankkeessa ovat mukana: Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Forum Virium Helsinki, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen kaupunki, Turun ammattikorkeakoulu, Turun kaupunki, Oulun kaupunki ja Oulun ammattikorkeakoulu. Vuoden 2020 huhtikuun loppuun kestävä hanke on saanut rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta ja on osa 6Aika-strategiaa.