Siirry sisältöön

Energiaviisaat kaupungit – Energy Hackathon Turussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
17.05.2019 - 18.05.2019
00:00

Tapahtumapaikka
SparkUp


Tule ideoimaan ja kehittämään uusia ratkaisuja energian visualisointiin ja pelillistämiseen!

Energiankulutuksen vähentämisellä niin kodeissa, kouluissa ja töissä on suuri merkitys päästövähennystavoit-teiden saavuttamiseksi ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi. Energiankulutuksen pienentämiseksi on hyvä tehdä energiateemasta sekä omista vaikutusmahdollisuuksista kiinnostavaa ja osallistavaa jo lapsille ja nuoril-le.

Turussa 17.-18. toukokuuta järjestettävässä Energy Hackathonissa etsitään uusia ratkaisuja siihen, miten energiaa ja energiankulutusta voisi tehdä näkyvämmäksi ja sen säästäminen mielenkiintoiseksi mahdollisim-man konkreettisilla ja hauskoillakin tavoilla. Kilpailuhaasteena on kehittää ratkaisuja, kuten digitaalisten so-velluksia ja pelejä, joiden avulla energiateemasta voisi oppia enemmän sekä rakennuksissa että niiden ulko-puolella.

Tapahtumassa kuullaan alustuksia kilpailuhaasteeseen liittyen ja osallistuvilla tiimeillä on mahdollisuus saada tukea ja sparrausta ideointiin laajalta joukolta eri alojen asiantuntijoita. Mukana sparraamassa 6Aika Energia-viisaat kaupungit-hankkeen edustajat ja 6Aika Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen edusta-jat, Educraftor, Tieto Finland Oy, ISS Palvelut Oy, Fortum Oyj ja Turku Energia. Keynote-puhujana tapahtu-massa nähdään Ilkka Halava.

Palkintona: 4000 euroa, tukea ideoiden jatkokehittämiseen ja pilotointiin sekä Lenovon kannettavia.

Tapahtuma on suunnattu pelialan, energia-alan ja ohjelmistoalan yrityksille, start-upeille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille!

Lisätietoa: http://energiaviisaat.fi/energyhackathon/

Ilmoittautuminenhttps://www.lyyti.fi/reg/energyhackathon 3.5.2019 mennessä

More information about the event in English can be found here.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä 6Aika-hankkeet Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt

ja Energiaviisaat kaupungit