Siirry sisältöön

Energiaviisaat kaupungit – Tule keskustelemaan Skanssin ajankohtaisista kaavoista ja uusista energiaratkaisuista

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
25.09.2019
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Kauppakeskus Skanssi


Skanssin yhteiskehittämisfoorumin kuudes tapaaminen järjestetään teemalla Uudet energiaratkaisut Skanssissa. Tilaisuudessa esitellään ajankohtaisia kaavoja sekä keskustellaan millaisia energiaratkaisua Skanssin rakennuksissa on mahdollista toteuttaa ja miten asukkaat voivat hyötyä näistä.

Skanssiin rakennetaan ekologista ja yhteisöllistä kaupunginosaa. Aluetta suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä yritysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Skanssin yhteiskehittämisfoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua, etsiä uusia yhteistyökumppaneita ja ideoida älykkään kaupunginosan kehittämistä.

Vuoden 2019 toinen Skanssin yhteiskehittämisfoorumin kokoontuminen pidetään teemalla Uudet energiaratkaisut Skanssissa. Tilaisuuden aikana saamme katsauksen Skanssin alueen ajankohtaisista asioista ja kuulemme energiaan liittyvistä ratkaisuista, joita Skanssin rakennuksissa on mahdollista toteuttaa. Työpajaosuudessa keskustelemme siitä, miten eri osapuolet voivat hyötyä uusista energiaratkaisuista ja ideoimme yhdessä millaisia ratkaisuja rakennuksissa voisi olla. Uudenlaiset energiaratkaisut helpottavat asukkaan arkea ja pienentävät hiilijalanjälkeä.

Paikalle ovat tervetulleita rakennuttajat, yritykset, asukkaat ja muut asiasta kiinnostuneet. Tilaisuudessa on paikalla Skanssin alueen kaavoittajia ja suunnittelijoita.

Ohjelma

16.00-16.30 Kahvitarjoilu

16.30-17.00 Kauppakeskus Skanssi pienentää hiilijalanjälkeään geoenergiatoteutuksella Maarit Hurme, Kauppakeskus Skanssi ja Lasse Aitamaa, Adven

17.00-18.00 Skanssin asemakaavojen esittely ja tontinluovutusehtojen energialiite
kaavoitusarkkitehti Taina Riekkinen, Turun kaupunki

Keskustelua asemakaavoista

18.00-19.00 Työpaja: Arjen uudet energiaratkaisut

19.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittauduthan mukaan 18.9 mennessä täällä , jotta osaamme varautua tarjoiluilla.
Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä ilmoittautumista.

Tulostettava kutsu (pdf).

Lisätietoja: Projektipäällikkö Taina Riekkinen (taina.riekkinen@turku.fi)

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää 6Aika Energiaviisaat kaupungit -hanke